Kop Tüneli'nde patlama: 11 yaralı

Bayburt-Erzurum karayolu üzerindeki Kop Tüneli'nde kaya gazı nedeniyle patlama gerçekleşti. Patlamada tünel inşaatında çalışan 2'si ağır 11 işçi yaralandı. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevkedildi.

Edinilen bilgilere göre, Kop tünelinde su boşaltma çalışması yapılan alanda kaya gazından kaynaklı patlama meydana geldi. Olayda 2’si ağır 11 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olanlar Erzurum’a, diğerleri  Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tünel içerisinde kalan olmadığını bildiren Bayburt Valisi Cüneyt Epcim olay yerinde incelemede bulundu. Epcim, yaralıların sağlık durumuna ilişkin, "Patlamanın etkisiyle bazı yaralıların vücutlarında yanıklar oluştu." bilgisini paylaştı.

Kop Tüneli'nde patlama: 11 yaralı

Vali Epcim, "Patlamada ilk belirlemelere göre 8 arkadaşımızın yaralı olduğu tespitini yapmıştık. Tünelde yapılan çalışmalarda yaralı sayısının 11 olduğunu belirledik ve 11 yaralımızın tamamı tünelden çıkartılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı." dedi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığına işaret eden Epçim, "11 yaralımızın içerisinde durumu çok ağır olan yok sadece bir arkadaşımızın diğerlerine nazaran durumu biraz daha ciddi. Tünel içinde de herhangi bir yaralımız yok, ekiplerimizin tüneldeki diğer çalışma ve incelemeleri ise sürüyor." diye konuştu.

Kop Tüneli'nde patlama: 11 yaralı ile ilgili etiketler Bayburt Erzurum patlama kop tüneli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.