Konyaspor'dan Galatasaray'a manidar misilleme!

Galatasaray lle deplasmanda karşılaşacak Konyaspor, rakibinin sosyal medyadaki maç anonsunda logosunu yanlış kullanmasına, espirili bir şekilde yanıt verdi.

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 2. hafta maçında Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Konyaspor, rakibinin sosyal medyadaki maç anonsunda logosunu yanlış kullanmasına, espirili bir şekilde yanıt verdi.

Konyaspor'dan Galatasaray'a manidar misilleme!

Sarı-Kırmızılı takım maç duyurusu görselinde Konyaspor'un 1981 tarihli eski logosunu kullanınca, Yeşil-Beyazlı kulüp de ​Galatasaray'ın hatasına göndermede bulunarak üç yıldızlı logo görseliyle maç anonsu yaptı.

Konyaspor'dan Galatasaray'a manidar misilleme! - Resim : 2

Konya ekibi, "Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşıyoruz!" paylaşımında Galatasaray'ın, her 5 şampiyonluk için verilen yıldızlardan birini sildi ve 3 yıldızlı logoyu paylaştı. Eski logosunda 1981 yazan Konyaspor'un yeni logosunda 1922 yazıyor.

Konyaspor'dan Galatasaray'a manidar misilleme! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Konyaspor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.