Konyaspor'a Süper Kupa öncesi doping şoku!

Atiker Konyaspor, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi doping şoku ile sarsıldı. Konyaspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile TFF Dopingle Mücadele Kurulu’nun doping kontrolü yapması 'şaşırtıcı olarak' nitelendirildi.

Atiker Konyaspor, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi doping şoku ile sarsıldı. Konyaspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile TFF Dopingle Mücadele Kurulu’nun doping kontrolü yapması 'şaşırtıcı' olarak nitelendirildi.

İşte Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar'ın konuya ilişkin açıklamaları:

“Bugün saat 16’da futbolcularımızın kamp yaptığı tesislerimize gelen TFF ekibi oyuncularımıza doping kontrolü gerçekleştirmiştir. Pazar günü oynanacak ve tarihimizin en önemli maçlarından biri olan Süper Kupa Finali öncesi yapılan bu uygulama hepimizi şaşırtmıştır. Kısa bir süre sonra Samsun’a doğru hareket edecek ve maça konsantre olmuş olan takımımızın böyle bir muamele görmesi kabul edilemez. Sorumluluk noktasında bulunan ve tarafsız olması gereken görevlileri akl-ı selim hareket etmeye ve eşit muameleye davet ediyoruz.”

Konyaspor'a Süper Kupa öncesi doping şoku! ile ilgili etiketler Konyaspor Doping süper kupa şok
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.