Konyaspor ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

Konyaspor ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Başakşehir, 2. Eleme Turu'nda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile rakip olacak. Konyaspor ise Belarus ekibi BATE Borisov ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2022-2023 sezonu 2. Eleme Turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapıldı. Spor Toto Süper Lig üçüncüsü Konyaspor ve dördündüsü Medipol Başakşehir'in de bu turdaki rakipleri belli oldu. Başakşehir, İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile, Konyaspor da Balarus ekibi BATE Borisov'la eşleşti. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk karşılaşmaları 21 Temmuz, rövanşları ise 28 Temmuz'da oynanacak.

Konyaspor ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

Konyaspor ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu ile ilgili etiketler Başakşehir Konyaspor UEFA Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.