Konyaspor tur kapasını ardına kadar araladı, BATE Borisov'u 3-0 mağlup ettiler

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Konyaspor, Belarus ekibi BATE Borisov ile karşılaştı. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Konya’da oynanan mücadele Konyaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Konyaspor karşılaşmaya Sehic, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner Dikmen, Michalak, Çekiçi, Bytyqi, Cikalleshi 11'i ile çıktı.

Konyaspor tur kapasını ardına kadar araladı, BATE Borisov'u 3-0 mağlup ettiler

KONYASPOR 40. DAKİKADA 10 KİŞİ KALDI

Konyaspor'a 3-0'lık galibiyeti getiren golleri 39'da Zymer Bytyqi, 58'de Konrad Michalak ve 90+4'te Muric attı. Konyaspor'da Uğurcan Yazğılı, 40. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

İki takım arasındaki rövanş karşılaşması 28 Temmuz'da oynanacak. 

Konyaspor tur kapasını ardına kadar araladı, BATE Borisov'u 3-0 mağlup ettiler - Resim : 2

Konyaspor tur kapasını ardına kadar araladı, BATE Borisov'u 3-0 mağlup ettiler ile ilgili etiketler Konyaspor BATE Borisov UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön eleme maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.