Konyaspor-Trabzonspor maçında 4 gol var kazanan yok... İki takım da 6. haftayı namağlup tamamladı

Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor, karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer bu maçı kazanıp hem namağlup seriyi sürdürmek hem de liderlik koltuğunu yeniden ele geçirmek istiyordu. İlk dakikada Cornerlius'un golüyle öne geçen Trabzonspor'da Vitor Hugo 9'da kırmızı kart gördü, Konyaspor Endri Çekici'yle 2 gol bulup öne geçti ancak maçı kazanmayı başaramadı.

Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor'la Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. İlk 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı. 

5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle başlayan Trabzonspor, daha ilk dakikada golü bulduğu maçta 1 puanı kurtaran taraf oldu. 6. haftaya 3 galibiyet, 2 beraberlikle giren teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, evinde ilk dakikada golü yedi. Fırtına'nın Danimarkalı santrforu Andreas Cornelius çok erken bir golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Bordo-Mavililer'de Brezilyalı stoper Vitor Hugo, rakibinin aşil tendonuna basınca direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Konyaspor-Trabzonspor maçında 4 gol var kazanan yok... İki takım da 6. haftayı namağlup tamamladı

KONYASPOR'DAN KARİKATÜR GİBİ GOL

Konyaspor 20. dakikada Endri Çekici'in golüyle beraberliği buldu. Arnavut kanat oyuncusu 2. yarının hemen başında bir gol daha atarak takımını öne geçirdi. Yeşil-Beyazlılar oyunun mutlak hakimiydi ve 3. golü arıyordu ancak futbol sahalarında çok ender görülecek türde bir şanssızlıkla kendi kalelerine golü atınca maç 2-2 bitti.

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı Gervinho, 80. dakikada karşı karşıya pozisyonda 3. golü atamadı. Milli kaleci Uğurcan Çakır 8 kurtartışla kariyerinin en çok kurtarış yaptığı maçını oynadı.

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Hadžiahmetović, Soner, Çekici, Bytyqi, Serdar Gürler, Cikalleshi

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar, Vitor Hugo, Denswil, Berat, Hamsik, Bakasetas, A. Ömür, Nwakaeme, Cornelius

KONYASPOR İLE 41. RANDEVU

Trabzonspor ile Konyaspor, yarın Konya'da oynayacakları maçla Süper Lig'de 41. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 40 lig maçının 20'sini Trabzonspor, 10'unu Konyaspor kazandı. 10 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 62 kez havalandırırken, buna karşılık kalesinde 45 gol gördü.

Bordo-mavililerin Konyaspor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: "Uğurcan- Peres, Edgar, Hugo, Denswil, Berat Özdemir, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius."

Konyaspor-Trabzonspor maçında 4 gol var kazanan yok... İki takım da 6. haftayı namağlup tamamladı - Resim : 2

FODE KOİTA ANTRENMANDA SAKATLANDI

Trabzonspor Kulübü’nden, dün yapılan antrenmanda sakatlanan forvet oyuncusu Fode Koita’nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Bordo-mavililerin kulüp doktoru Hakan Çelik yaptığı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Takımımızın dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanda sağ kalçasından sakatlanan Fode Koita’nın çekilen MR’ında sağ üst adalesinde ikinci derece yaralanma tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

Konyaspor-Trabzonspor maçında 4 gol var kazanan yok... İki takım da 6. haftayı namağlup tamamladı ile ilgili etiketler Trabzonspor Konyaspor Abdullah Avcı İlhan Palut fode koita Endri Çekici Andreas Cornelius
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.