Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: Sosyal medya "Kocaman" bir çöplük

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, bu kadar başarılı giderken sosyal medyada çıkan Aykut Kocaman haberlerine şu sözlerle tepki gösterdi... "Artık sosyal medyanın bu kadar yoğun, hoyrat kullanıldığı ortamlarda çıkan hiçbir habere şaşırmıyorum; ne kendimle alakalı, ne başka bir takımla alakalı, ne başka bir teknik direktörle alakalı. Etkileniyor musunuz? diye soracak olursanız, hayır etkilenmiyorum."

Süper Lig'in ilk 8 haftasını yenilgisiz tamamlayan iki takımdan biri olan Konyaspor, milli ara dönüşü 9. haftada Galatasaray'a konuk olacak. Yeşil-Beyazlılar, Seyrantepe'den namağlup ayrılmanın planlarını yapıyor.

Konya ekibinin başarılı teknik direktörü İlhan Palut, Galatasaray sınavı öncesi şunları söyledi:  "Bugün milli oyuncularımız aramıza katıldı ve hepsi dün gece saatlerinde burada oldu. Bugün itibariyle takımla çalışmaları çok mümkün olmuyor. Bugün bir rejenerasyon çalışması yapacaklar. Yine çok iyi mücadele edip iyi futbol oynamaya gideceğiz İstanbul’a. İnşallah güzel bir sonuçla dönmeyi umuyoruz. Tabii ki kolay maç değil. İstanbul takımları deplasmanda her zaman zor maçlardır. Biz de buna göre hazırlanacağız. İyi bir mücadele etmek, iyi bir oyun ve sonuç almak için İstanbul’a gideceğiz."

"ARTIK SOSYAL MEDYADA ÇIKAN HİÇBİR HABERE ŞAŞIRMIYORUM"

Süper Lig'de üst üste 4 beraberlik alan ve son 6 maçın 5'inde sahadan beraberlikle ayrılarak 1 puana abone olan Konyaspor'da teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ın geri döneceği lafları üzerine bir yalanlama yapılmıştı.

Palut, Başakşehir'den ayrılan Kocaman'ın Konyaspor’un başına getirileceği haberleri için ise, "Gerçekten bunları kontrol etme şansımız yok. Benim de kulüp resmi açıklama yapana kadar haberim yoktu. Artık sosyal medyanın bu kadar yoğun, hoyrat kullanıldığı ortamlarda çıkan hiçbir habere şaşırmıyorum; ne kendimle alakalı, ne başka bir takımla alakalı, ne başka bir teknik direktörle alakalı. Artık doğru, yalan birbirine karıştı. Etkileniyor musunuz? diye soracak olursanız, hayır etkilenmiyorum" ifadelerini kullandı.

 Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: Sosyal medya "Kocaman" bir çöplük

SON İKİ MAÇTA KALECİLER DEVLEŞTİ

Konyaspor'un Sloven sağ beki Nevc Skubic ise Galatasaray maçına ilişkin şunları söyledi:

"Şu noktada pozitif kalmamız gerekiyor. Çünkü 8 haftadır yenilmeyen Konyaspor var. Tabii ki de hedeflerimiz doğrultusunda kazanmak zorundayız. Önceliğimiz her zaman kazanmak. Şunu da göz ardı etmemek gerekiyor ki Trabzon ve Alanya maçında takımımız oldukça iyi bir performans sergiledi. Bu maçlarda maalesef kaleci faktörleri vardı. Bu iki maçta da kaleciler üstün bir performans sergilediğinden dolayı galibiyeti elimizden kaçırdık. Her zaman galibiyete oynayan bir Konyaspor var. Bunu Galatasaray maçında da göstermek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız."

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: Sosyal medya "Kocaman" bir çöplük ile ilgili etiketler Konyaspor Galatasaray İlhan Palut Nejc Skubic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.