Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Sivasspor maçı sonrası konuştu: Algı fırtınası bir an önce biter...

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Arabam.com Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

İlhan Palut, Konya Büyükşehir Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''BUGÜN NE KADAR ÜZÜLMÜŞ OLSAK DA...''

Verdikleri mücadeleye rağmen karşılaşmadan 2 puan kaybettiklerini belirten Palut, "Üç gün sonra maçımız var. Bugün ne kadar üzülmüş olsak da kazanmaya ne kadar yakın olduğumuz bir maçtan 1 puanla ayrılıyor olsak da yarın itibarıyla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başlayacağız." dedi.

Palut, bir gazetecinin VAR odası kayıtlarının yayınlanmasıyla ilgili sorusuna, "Şu anda açıklamalar fırtınası, VAR kayıtlarının dinlenmesi tamamen saha içinden ülke futbolunu koparmaya doğru gidiyor. Bundan çok da memnun değilim, rahatsızım. Bazı sorunlar ve hatalar oluyor ama inşallah tez zamanda çözülür. 'VAR kayıtlarında ne var, VAR hakemi ne demişti, biz de bir açıklama yapalım, hakkımızı koruyalım' gibi algı fırtınası bir an önce biter. Ligimizin marka değerini artıracak en doğru yer olan saha içine döneriz." diye cevap verdi. 

 

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Sivasspor maçı sonrası konuştu: Algı fırtınası bir an önce biter... ile ilgili etiketler Konyaspor Sivasspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig İlhan Palut
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.