Konyaspor Teknik Direktörü: İlhan Palut: Rakibimizi yenerek turu geçmek istiyoruz

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, UEFA Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Belarus'un Bate Borisov takımını yenerek turu geçmek istediklerini belirtti. Palut, "'Rakibimizin cumartesi günü bir maçı var ve o maçı izleyerek analizlerimize başlayacağız" dedi.

Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda Belarus'un Bate Borisov ekibi ile karşılaşacak.

Rusya-Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle 21 ve 28 Temmuz'daki her iki karşılaşma da Konya'da Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak. Bate Borisov'u yenerek turu geçmeyi istediklerini dile getiren İlhan Palut, şunları söyledi:

''Rakibimizin cumartesi günü bir maçı var ve o maçı izleyerek analizlerimize başlayacağız. Şu anda liginde de lider. Ritim anlamında iyi durumda. Disiplinli de bir takım. Daha önce Avrupa kupalarında yer almış bir kulüp ve kadrosunda da iyi oyuncular bulunuyor. Biz de analizlerimize maç gününe kadar devam edip hazırlanacağız. Hedefimiz rakibimizi her iki maçta da yenerek turu geçmek. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Hedefimiz gruplara kalmak."

Konyaspor Teknik Direktörü: İlhan Palut: Rakibimizi yenerek turu geçmek istiyoruz ile ilgili etiketler Süper Lig Konyaspor İlhan Palut UEFA Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.