Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Beşiktaş mağlubiyeti sonrası konuştu: Takımı yeniden cesaretlendireceğiz...

Süper Toto Süper Lig'in 19. haftasında arabam.com Konyaspor sahasında Beşiktaş'a 2-1 kaybetti. Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Oyunun geneline baktığımız zaman, beraberliği bile sorgulayacağımız bir karşılaşmada maalesef mağlup olduk" ifadelerini kullandı.

Süper Toto Süper Lig'in 19. haftasında ağırladığı Beşiktaş'a 2-1 yenilen Arabam.com Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyledi. Palut, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir maçta Beşiktaş'ın yediği talihsiz golle öne geçtiklerini anımsattı.

"BERABERLİK BİLE SORGULANABİLİRDİ"

Maçın en başında skoru bulduklarını anlatan Palut, "Ceza sahasında son paslar, rakibi eksik yakalamalar... Bir şekilde biz bunu sonuca dönüştüremezken, Beşiktaş'ın maç planı işledi. Birinci bölgeden üçüncü bölgeye uzun toplar ve ceza sahasında oluşabilecek karambollerle sonuca gitmeye çalışan bir Beşiktaş takımı vardı. Bundan da sonuç aldılar. Oyunun geneline baktığımız zaman, beraberliği bile sorgulayacağımız bir karşılaşmada maalesef mağlup olduk." diye konuştu.

"TAKIMI YENİDEN CESARETLENDİRECEĞİZ"
 

Palut, bugün kaybettikleri 3 puanın yanı sıra, çok önemli kırılmalar yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Uğraşıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz, üretmeye çalışıyoruz ama olmuyor. Takımı yeniden cesaretlendireceğiz. Tabii ki biz de üzülüyoruz, sadece takım değil. Bir şekilde oynadığımız oyunu, gösterdiğimiz mücadeleyi puanlara yansıtmaya çalışacağız. Bazen dersler pahalı oluyor. Ayağımızdaki 2 toptan 2 gol yedik. Bir şekilde bunlardan gerekli dersi çıkarıp, kırılma yaşamadan yolumuza devam etmemiz lazım. Çünkü fikstür yoğun bir şekilde devam ediyor."

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Beşiktaş mağlubiyeti sonrası konuştu: Takımı yeniden cesaretlendireceğiz... ile ilgili etiketler Konyaspor Beşiktaş Süper Lig Spor Toto Süper Lig İlhan Palut
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.