Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic Ankaragücü mağlubiyeti sonrası konuştu: Genç ve toy bir antrenör değilim...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'ne 1-0 yenilen Arabam.com Konyaspor'da teknik direktör Aleksandar Stanojevic, gelecek maçlarda daha çok enerjiyle oynayacaklarını söyledi.

Konyaspor'da Teknik DirektörÜ Aleksandar Stanojevic, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yaşadıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu dile getirdi.

Top kontrolünün kendilerinde olmasına karşın daha fazla risk almaları gerektiğine işaret eden Stanojevic, "İlk yarıda olabildiğince şansımız vardı fakat çok iyi değerlendiremedik. Gelecek maçlarda daha çok enerji, gayret ve iradeyle oynayacağız." diye konuştu.

Stanojevic, baskı ve stres düzeyinin yüksek olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''GENÇ VE TOY BİR ANTRENÖR DEĞİLİM''

"Fakat ben tecrübesiz, genç ve toy bir antrenör değilim. Baskıyla baş etmek, mücadele etmek doğamda var. Tabii ki kupa maçından sonra bir şey söyleyemedim. Üzüntümü dile getirmek benim için de fazlasıyla hüzünlüydü. Şu ana kadar iki antrenman yaptım. Bu kadar kısa bir süreçte elimden geleni fazlasıyla göstereceğime inanabilirsiniz. Bundan sonrakilerin de daha iyi olacağına eminim. Takıma yeni optimize oluyorum, takım da bana yeni optimize oluyor."

AA

 

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic Ankaragücü mağlubiyeti sonrası konuştu: Genç ve toy bir antrenör değilim... ile ilgili etiketler Konyaspor Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.