Konyaspor stoperleriyle nikah tazeledi... Abdülkerim Bardakçı ile Ahmet Çalık'tan 3'er yıllık imza

Konyaspor, başarılı stoperleri Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile sözleşme yeniledi. Konya Büyükşehir Stadı Basın Toplantı Salonu’nda Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’in katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Abdülkerim Bardakçı’nın sözleşmesi 3+1 yıl, Ahmet Çalık’ın sözleşmesi ise 3 yıllığına uzatıldı.

Süper Lig'de ilk 13 haftayı tek yenilgiyle 26 puan toplayarak 3. sırada tamamlayan Konyaspor iç transferde iki stoperiyle birden nikah tazeledi. Yeşil-Beyazlılar'da takım kaptanı Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile sözleşme yeniledi.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Konya ekibinde Abdülkerim Bardakçı'nın sözleşmesi 3+1 yıl, Ahmet Çalık'ın sözleşmesi ise 3 yıl uzatıldı.

Konyaspor altyaspından yetişen ve kaptanlığa kadar yükselen 27 yaşındaki Abdülkerim bu sezon A Milli Takım havuzunda kendisine yer bulmuştu. Bu sezon ligde 13 maçta 3 gol, 2 asistlik esktra bir skor katkısı veren ve ismi transferde Beşiktaş'la anılan başarılı stoperin güncel piyasa değeri 2.4 milyon euro civarında...

Konyaspor stoperleriyle nikah tazeledi... Abdülkerim Bardakçı ile Ahmet Çalık'tan 3'er yıllık imza
Abdülkerim Bardakçı

 

AHMET ÇALIK BEDAVAYA GELDİ

27 yaşındaki Ahmet Çalık ise Konyaspor'a geçen yaz Galatasaray'dan bedavaya gelmişti. Gençlerbirliği altyapılı Ahmet, 2016-17 sezonun devre arasında 2.5 milyon euro bonservisle Sarı-Kırmızılılar'a transfer olmuş ancak as stoper olamamıştı. A Milli Takım formasını 8 kez giyen tecrübeli stoper bu sezon Süper Lig'de 13 maçın tamamında 90 dakika görev yaptı.

Konya Büyükşehir Stadı Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen şunları söyledi:

"Hem biz yönetim olarak hem teknik ekibimiz hem futbolcularımız ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar gösteriyor. Bu da bizi memnun ediyor. En azından arzu ettiğimiz istediklerimiz sahaya yansıyor. Tabii ki bu noktada daha iyi yerlere gelme gayreti içerisinde olduğumuzu da özellikle belirteyim. 100. yılı yaşıyoruz. Tabii ki 100. yıl önemli. Türkiye’de birçok spor kulübü henüz 100. yılını yaşamadı. Dolayısıyla bunda da önemli çalışmalar yapma arzusu içerisindeyiz. 100. yılda Konyaspor Kulübü ne kadar başarılı olursa şehir olarak da o kadar ülke gündeminde ismimiz yer alır."

 

Konyaspor stoperleriyle nikah tazeledi... Abdülkerim Bardakçı ile Ahmet Çalık'tan 3'er yıllık imza - Resim : 2
Ahmet Çalık
Konyaspor stoperleriyle nikah tazeledi... Abdülkerim Bardakçı ile Ahmet Çalık'tan 3'er yıllık imza ile ilgili etiketler Konyaspor Abdülkerim Bardakçı Ahmet Çalık Fatih Özgökçen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.