Konyaspor, Soner Dikmen ve Barış Yardımcı'nın sözleşmelerini 2 yıl uzattı

Konyaspor, Soner Dikmen ve Barış Yardımcı'nın sözleşmelerini 2 yıl daha uzattı. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yapılan imza törenine kulüp yöneticilerinden Mehmet Akcan ve Burak Dağlı da katılırken, geçen yıl Temmuz ayında yeşil-beyazlı kulübe transfer olan Soner Dikmen ve yine geçen yıl Ocak ayında transfer olan Barış Yardımcı, sözleşmelerini  2023-2024 sezonu sonuna kadar uzatan sözleşmeyi imzaladılar. 

Süper Lig'de tarihinin en iyi sezonunu geçiren Konyaspor, iç transferde iki futbolcusuyla nikah tazeledi.

Yeşil-Beyazlılar, orta saha Soner Dikmen ve sağ bek Barış Yardımcı'nın sözleşmelerini 2 yıl daha uzattı. 

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yapılan imza törenine kulüp yöneticilerinden Mehmet Akcan ve Burak Dağlı da katılırken, geçen yıl Temmuz ayında yeşil-beyazlı kulübe transfer olan Soner Dikmen ve yine geçen yıl Ocak ayında transfer olan Barış Yardımcı, sözleşmelerini  2023-2024 sezonu sonuna kadar uzatan sözleşmeyi imzaladılar. 

32.haftası geride kalan sezonda Soner Dikmen 31 maçta görev alırken, 3 gol 2 asist ile oynadı. Barış Yardımcı ise bu sezon 8 kez yeşil beyazlı formayı giydi.

 

Konyaspor, Soner Dikmen ve Barış Yardımcı'nın sözleşmelerini 2 yıl uzattı ile ilgili etiketler Konyaspor Soner Dikmen Barış Yardımcı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.