Sivasspor, Konyaspor'un evindeki yenilmezlik serisine son verdi... Leke James'ten üçlük!

Süper Lig'de ilk yarıyı Kayseri deplasmanında ezeli rakibine 3-0 mağlup olarak tamamlayan Sivasspor, 2. yarının açılışını önemli bir galibiyetle yaptı. 20. haftada Konyaspor'a konuk olan Kırmızı-Beyazlılar 3 puanı tek golle aldı. Konyaspor'un evindeki yenilmezlik serisine Leke James'in golü son verdi.

Süper Lig'in 20. haftasında Konyaspor'a konuk olan Sivasspor, 3 puanı tek golle aldı. Yiğido'ya galibiyeti getiren golü 66'da Leke James kaydetti. Niyeryalı santrfor bu sezon ligdeki ilk gol sevincini yaşadı.

Süper Lig'in ilk yarısını 39 puanla 2. sırada bitiren teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konya ekibi sezonun 2. yenilgisini alırken evinde ilk kez mağlup oldu.

Son 4 deplasman maçından 3'ünü kazanan Rıza Çalımbay'ın Sivasspor ise puanını 29'a yükseltti.

KONYASPOR: Sehic, Guilherme, Abdülkerim, Skubic, Ahmet Çalık, Rahmanovic, Soner Dikmen, Hadziahmetovic, Michalak, Bytyqi, Cikalleshi

SİVASSPOR: Ali, Ahmet, Goutas, Caner, Uğur, Cofie, Hakan, Kerem Atakan, Erdoğan, Henrique, James

Sivasspor, Konyaspor'un evindeki yenilmezlik serisine son verdi... Leke James'ten üçlük!

KONYASPOR'DA KORONAVİRÜS ŞOKU!

Konyaspor'da, Sivasspor maçına dakikalar kala koronavirüs şoku yaşandı. 1 teknik heyet ve 2 kulüp personelinin koronavirüs testleri pozitif çıktı. Üst yolunum yolu enfeksiyon bulguları tespit edilen 3 oyuncu ise Sivasspor maçı kadrosundan çıkartıldı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada koronavirüs oldukları anlaşılan 3 kişinin izolasyon ve tedavi protokollerine başlanıldığı belirtildi. Serdar Gürler, Alper Uludağ ve Ertan Ersu da ise üst solunum yolu enfeksiyonuna rastlanıldı.

Açıklamada, ''Üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları tespit edilen 3 oyuncumuz ise tedbir amaçlı olarak Demir Grup Sivasspor maç kadrosundan çıkarılmıştır. Futbolcularımız Oğulcan Ülgün ve José M'Poku'nun tedavi ve  saha çalışmaları performans antrenörümüz ile fizyoterapist eşliğinde devam etmektedir'' denildi. 

Sivasspor, Konyaspor'un evindeki yenilmezlik serisine son verdi... Leke James'ten üçlük! ile ilgili etiketler Sivasspor Konyaspor İlhan Palut Leke James Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.