Konyaspor maçı sonrası Cenk Tosun konuştu: Beşiktaş şampiyonluğun içinde her zaman vardır!

Süper Toto Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında Josef ve Cenk’in golleriyle 2-1 kazandı. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, şampiyonluğa inandıklarını belirtti.

Süper Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında Josef ve Cenk'in golleriyle 2-1 kazandı. Mücadelenin ardından siyah-beyazlıların beraberlik golünü atan Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYLARINDAN BİRİYİZ"

Tecrübeli forvet maçın ardından şu ifadeleri kullandı:

"Devrede çok inandık. Konyaspor hatamızdan golü buldu. Onun haricinde biz oynadık. İlk devre golü bulamadık. İnanıyordum. Hoca güzel bir konuşma yaptı. Takım olarak kenetlendik. İyi de oynadık. Çok git gelli bir maç oldu. Konya'nın da bizim de çok pozisyonumuz var. Ancak biz bir tık öndeydik. AIllah'ın yardımıyla sağ olsun Josef de golü attı. Hem takım hem de Mert için. Güzel bir serimiz var. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz.''

''BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞUN İÇİNDE HER ZAMAN VARDIR''

''Antep'te bıraktığımız iki puandan sonra oturup konuştuk, kenetlendik. Ondan beri de 9 puan aldık. Çok sıkı bir fikstüre gidiyoruz. İnşallah bu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Beşiktaş şampiyonluğun içinde her zaman vardır. Her şeyimizi sahaya yansıtırsak bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz."

 

 

.

Konyaspor maçı sonrası Cenk Tosun konuştu: Beşiktaş şampiyonluğun içinde her zaman vardır! ile ilgili etiketler Konyaspor Beşiktaş Süper Lig Spor Toto Süper Lig Cenk Tosun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.