Konyaspor maçı öncesi Beşiktaşlı futbolcu Güven Yalçın'a 100. maç plaketi

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan zorlu mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Konyaspor'un golünü 42. dakikda Rahmanovic kaydetti. Beşiktaş'ın golü ise 90+1. dakikada Kenan Karaman'dan geldi. Beşiktaş'ın genç oyuncusu Güven Yalçın'a siyah-beyazlı forma altında çıktığı 100 maç için, Konyaspor mücadelesi öncesinde plaket verildi.

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Güven Yalçın, Konyaspor karşılaşması öncesinde plaketle onurlandırıldı.

Siyah-beyazlı formayla bugüne kadar 100 maça çıkan ve bu karşılaşmalarda 20 gol atıp 7 de asist yapan genç futbolcuya, Konyaspor maçı öncesinde sportif direktör Ceyhun Kazancı tarafından plaket ve forma hediye edildi.

Konyaspor maçı öncesi Beşiktaşlı futbolcu Güven Yalçın'a 100. maç plaketi ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Konyaspor Güven Yalçın Ceyhun Kazancı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.