Konyaspor, Fatih Karagümrük'ü gole boğdu!

39. haftada Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Konyaspor, ilk golü kalesinde gördüğü maçı 5-1 kazandı. Sezonun en farklı galibiyetine imza atan Yeşil-Beyazlılar'ın 6 maçlık 3 puan hasreti sona erdi.

Süper Lig'in 39. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Konyaspor, sezonun en farklı galibiyetini elde etti: 5-1. 30. dakikada Jeremain Lens'in golüyle 0-1 geriye düşen Yeşil-Beyazlı ekip, kalan dakikalarda farka koştu

Sokol Cikalleshi'nin 2 gol attığı maçta Konyaspor'un diğer golleri Ahmet Çalık, Zymer Bytyqi ve Levan Shengelia'dan geldi. 6 maç sonra kazanan İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor puanını 45 yaptı. 5 maçtır kazanamayan Fatih Karagümrük ise 51 puanda kaldı.

ÖZLEDİĞİMİZ BİR DUYGU

Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, maçın basın toplantısında şunları söyledi: "Çok mutluyuz. Sonuçta çok önemli bir galibiyet aldık. Özlediğimiz bir duygu ve özlediğimiz bir 3 puandı. 6  maçtır kazanamıyoruz biliyorsunuz. 5-1'lik bir skorla, birde 1-0 geri düşmüşken bunu yakalamak gerçekten takımımızın kalitesini, karakterini bugün yansıttığını düşünüyoruz. 

Maçın başında önde baskı yapmaya çalışan, rakibin oyun kurulumunu rahatsız etmeye çalışan bir görüntü sergilemeye çalıştık, bunu beceremedik. Neticesinde duran toptan 1-0 geriye düştük. Akabinde hemen beraberliği yakaladık. Bizim adımıza böyle takımlar karşısında beraberliği yakalamak çok önemli. Pas oyununu iyi yapan, rakibini topla birlikte koşturan bir takım olduğu için 1-1 yakaladıktan sonra biraz daha geri çekilerek, merkezi kapatarak, rakibi kendi ikinci bölgemizde bekleyerek daha etkili olduk. Bu da taktiksel bir değişiklikti. Takımda buna uyum sağladı."

Konyaspor, Fatih Karagümrük'ü gole boğdu! ile ilgili etiketler Konyaspor İlhan Palut fatih karagümrük Sokol Cikalleshi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.