Son 8 maçın 7'sini kazanan Konyaspor, gözünü Trabzonspor deplasmanına dikti!

Konyaspor lige kaldığı yerden devam ediyor... 24. haftada Giresunspor'u ağırlayan Yeşil-Beyazlılar, 3 puanı tek golle aldı. Son 8 maçın 7'sini kazanan İlhan Palut'un takımı haftaya lider Trabzonspor'la deplasmanda kapışacak. Palut, "Takibimizi sürdürmek istiyoruz. Onun ötesinde mücadelemizi, oyunumuzu her maç devam ettirmek istiyoruz. Buna önümüzdeki hafta oynayacağımız maç da dahil" dedi.

Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynana maçı Zymer Bytyqi'nin 65'te attığı golle 1-0 kazanan Konyaspor, zirve takibini sürdürdü.

Karadeniz temsilcisi 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi alarak topladığı 26 puanla 16. sırada yer alıyor.

Son 8 maçının 7'sini kazanan Konyaspor ise 22 maçta topladığı 48 puanla 2. sırada...

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

İttifak Holding Konyaspor: Erten Ersu, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Soner Dikmen (Dk. 62 Mpoku), Hadziahmetovic, Michalak (Dk. 90+1 Endri Çekiçi), Rahmanovic (Dk. 79 Musa Çağıran), Amilton (Dk. 62 Bytyqi), Ahmed Hassan

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Perez, Aziz Eraltay (Dk. 83 Doukara), Flavio (Dk. 56 Sergen Piçinciol), Traore, Süleymanov, Diabate, Sergio, Umut Nayir (Dk. 83 Balde)

Gol: Dk. 65 Bytyqi (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kart: Dk. 82 Musa Çağıran (İttifak Holding Konyaspor)

GÖZLER TRABZONSPOR DEPLASMANINA ÇEVRİLDİ

Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, kendileri için çok önemli bir 3 puanı aldıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısında her takım için zorlu haftaların başladığını aktaran Palut, "Bugün de çok zor maçlardan biri olacağı belliydi. Çünkü Giresunspor son haftalarda biraz aşağı hatta yaklaştı ve bugün bunun reaksiyonunu onlardan bekliyorduk. Özellikle ilk yarı son derece dominant bir oyun oynadık." diye konuştu.

Palut, ilk yarıda son pas ve vuruş tercihleriyle skoru bulamadıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"İkinci yarıya geldiğimizde bir 15 dakika aslında tempomuz düştü. Çok basit top kayıpları yapmaya başladık. Ama 60'ıncı dakikadan sonra tekrar tempoyu yükselten ve skoru bulan bir Konyaspor vardı. Bunları yaparken de ciddi bir pozisyon vermedik. Skoru artıramasak da maçı 1-0 kazanmayı bildik. Bizim için çok önemli bir 3 puandı. Oyuncularıma mücadele için teşekkür ediyorum."

Lider Trabzonspor ile puan farkının azalmasıyla ilgili soru üzerine Palut, "Trabzonspor, yarın bir maç oynayacak. Sonuçta gelecek hafta oraya gideceğiz. Bir şekilde biz ligde iyi yerde tutunmaya devam etmek istiyoruz. Takibimizi sürdürmek istiyoruz. Onun ötesinde mücadelemizi, oyunumuzu her maç devam ettirmek istiyoruz. Buna önümüzdeki hafta oynayacağımız maç da dahil." ifadelerini kullandı.

Son 8 maçın 7'sini kazanan Konyaspor, gözünü Trabzonspor deplasmanına dikti! ile ilgili etiketler Konyaspor İlhan Palut giresunspor Zymer Bytyqi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.