Gaziantep FK'yı eleyen Konyaspor çeyrek finalde

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finalist oldu. Yeşil-Beyazlılar 19. haftada bir başka teknik direktörsüz takım Göztepe'yi ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gaziantep FK ile eşleşen Konyaspor, evinde oynadığı maçta rakibini 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Yeşil-Beyazlılar'a turu getiren golleri ilk yarıda Marin Aničić ile Ömer Ali Şahiner attı.

Kupa yolculuğuna 2. turda Manisa FK'yı 7-0'la geçerek başlayan İsmail Kartal'ın ekibi, bir üst turda da Altınordu'yu 3-1 mağlup ederek son 16 turuna gelmişti. Süper Lig'de zirveyi zorlayan ancak Romanyalı teknik direktörü Marius Sumudica'nın kaprislerine daha fazla dayanamadığı için kovan Gaziantep FK ise önce Serik Belediyespor, ardından da Kocaelispor'u saf dışı bırakmıştı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan ve Suat Arslanboğa'nın yönettiği maçta ilk gol 11'de geldi. 4-3'lük Galatasaray maçının etkili ismi Erdon Daci'nin kafayla aşırttığı topu arka direkte ağlara gönderen Boşnak stoper Marin Aničić takımını 1-0 öne geçirdi. Yeşil-Beyazlılar 40'te 2. golü buldu. Orta sahada kaptığı topla hızlı çıkan Konya ekibi, tecrübeli futbolcusu Ömer Ali Şahiner'in attığı golle skoru 2-0'a getirdi. 

Gaziantep FK'yı eleyen Konyaspor çeyrek finalde

7 dakika uzatma verilen maçın 90+3'üncü dakikasında Muhammet Demir'in köşe vuruşundan gelen topa röveşata vuruşu ağlarla buluştu, fark 1'e indi ama yetmedi: 2-1. Süper Lig'de 16 maçta 6 gol, 4 asistle ligin yükselen değerleri arasına giren 29 yaşındaki santrfor, Kupa'yı de 2 gol, 1 asistle tamamlamış oldu. 

Maça antrenör Erdal Güneş yönetiminde çıkan ve hoca arayışını sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, Süper Lig'in 19. haftasında Kayserispor'u ağırlayacak.

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük'e Kocaeli'de oynanan maçta 2-1 mağlup olan Konyaspor, Kupa'da zorlu Gaziantep FK engelini geçerek moral buldu. Yeşil-Beyazlılar 19. haftada bir başka teknik direktörsüz takım Göztepe'yi ağırlayacak. İsmail Kartal'ın takımı devre arası transfer döneminde 6 isme imza attırmıştı. Bu isimlerden en dikkat çekici olanı Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu İsmael Diamonde cumartesi günü oynanacak maçta forma giyebilecek. 

Gaziantep FK'yı eleyen Konyaspor çeyrek finalde ile ilgili etiketler Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Gaziantep FK İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.