Konyaspor'la Gaziantep FK 27. haftada golsüz berabere kaldı

Konyaspor evinde Gaziantep FK'yla 0-0 berabere kalarak yeni teknik direktörü İlhan Palut'la puanları toplamaya devam etti. Güneydoğu ekibinde ise Sa Pinto'nun 3 puan hasreti sürüyor. Portekizli çalıştırıcı maçtan sonra "Maçın hakkı bizim 3 puanı almamızdı" dedi.

Süper Lig'in 27. haftasının açılış maçında Konyaspor ile Gaziantep FK golsüz berabere kaldı: 0-0. Marius Sumudica yönetiminde 16 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyetle Süper Lig'in zirvesini gören Gaziantep FK, Sa Pinto'yla 7 maçta 1 kez kazanabildi. Konya ekibinde ise teknik direktör İlhan Palut göreve geldiğinden beri 3 maçta 7 puan toplarken evinde oynadığı 2 maçta da gol yemedi.

Son 8 maçında 1 kez kazanabilen Güneydoğu ekibi puanını 40 yaptı. Kırmızı-Siyahlılar 28. haftada Gençlerbirliği'ni ağıralyacak. Puanını 31'e yükselten Yeşil-Beyazlılar ise Medipol Başakşehir deplasmanında...

Konyaspor'la Gaziantep FK 27. haftada golsüz berabere kaldı

MAÇ BİZİM HAKKIMIZDI

Gaziantep FK Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto, basın toplantısında, "Takımımın sahadaki duruşundan, verdiği mücadeleden ve kazanma hırsından çok mutlu oldum" dedi.

Portekizli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Takımının hem ofansif hem de defansif olarak yaptıklarından çok memnunum. Ofansif olarak takımımın yarattığı pozisyonlar, defalarca pozisyona girmiş olması ve net fırsatlar bulmuş olmasıydı. Biz de sadece futbolda en önemli olan golün eksik olmasıydı. Aslında rakipten daha fazla pozisyona girdiğimiz için maçın galibi biz olmalıydık. Tabii ki futbolda en önemli şey gol atmaktır. Bizim de şu an acil olarak geliştirmemiz gereken tek konu bu. Ama takımımın sahadaki duruşundan, verdiği mücadeleden ve kazanma hırsından çok mutlu oldum."

Pinto, VAR tarafından iptal edilen gol hakkında ise "Bizim attığımız golde hakemin gidip VAR'ı kontrol etmesi gerekiyordu. Bu pozisyonda VAR'ın değil hakemin karar vermesi gerekiyordu. Gidip oraya baksaydı belki daha farklı bir şeyler olabilirdi. Bunun da adil olmadığını düşünüyorum"  diye konuştu. 

Konyaspor'la Gaziantep FK 27. haftada golsüz berabere kaldı ile ilgili etiketler Konyaspor Gaziantep FK İlhan Palut Ricardo Sa Pinto
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.