Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman?

Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Konyaspor, Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ı konuk ediyor. Ev sahibi ekip bu sene de kupada galip gelerek Avrupa kupalarına gitmek istiyor. Transferde Jahovic ile anlaşan Konyaspor Eto transferi içinde uğraş veriyor. Antalyaspor'dan ayrılması beklenen Kamerunlu golcünün rotasının Konyaspor olacağı iddia edildi. Samuel Eto'nun bu akşam saatlerinde şehirde olması bekleniyor. Deplasman ekibi Galatasaray'ın ise bu seneki en büyük hedefi Süper Lig şampiyonluğu. Türkiye Kupası'nı da kazanmak isteyen deplasman ekibi transferde hareketli saatler yaşıyor. Ndiaye'yi rekor bedelle satan Cimbom Serdar Gürler ile anlaştı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı yaşanacak. Beşiktaş-Gençlerbirliği, Akhisar- Kayserispor, Giresunspor-Fenerbahçe, Konyaspor-Galatasaray maçlarının heyecanı yaşanacak. Ev sahibi ekipte, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Samuel Eto'o'yla sürdürdükleri sürecin imza aşamasında yaşanan pürüzün giderilememesi nedeniyle görüşmeleri sonlandırdıklarını duyurmuştu. Ancak buna rağmen Eto'nun Konyasor'a transfer olacağı iddia ediliyor. Deplasman ekibi Galatasaray ise transferde hareketli dakikalar yaşıyor. Badou Ndiaye'yi Stoke City'e 15 milyon paund'a satan Cimbom, Serdar Gürler ve Nagatomo'yu kadrosuna katacağı iddia ediliyor. Fatih Terim yönetiminde Cimbom'un tek hedefi galip gelerek kupada rahat bir şekilde yarı final yolunu tutmak. Peki, Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

konyaspor_galatasaray

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

1 Şubat Perşembe günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyum'unda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma ATV ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan başlayan Konyaspor, Batman Petrolspor ve Trabzonspor'u kupanın dışına iterek çeyrek finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Konyaspor gibi Galatasaray'da kupaya 5. turdan başladı. İlk maçta Sivas Belediyespor'u 5-1 mağlup eden Sarı-Kırmızılı ekip ardından Bucaspor'u 4-0 ve 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

İki takım arasında oynanacak rövanş karşılaşması 8 Şubat Perşembe günü saat 20.30'da Türk Telekom Stadyum'unda oynanacak.

NDİAYE STOKE CİTY'DE

İngiltere basını, Stoke City'nin Badou Ndiaye transferinde Galatasaray ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Sky Sports, Badou Ndiaye transferinde Stoke City ve Galatasaray’ın 15 milyon pound’a anlaşma sağladığını duyurdu.

Alınan bilgilere göre, iki kulüp arasında ödemelerin nasıl yapılacağı ve bir iki yasak konu hakkındaki görüşmeler halen sürüyor. Ancak Stoke City yetkilileri anlaşmanın yarın erken saatlere kadar sonuçlanabileceğini ifade etti.

Senegalli futbolcunun sağlık kontrolleri için İngiltere’ye gelmesi beklenirken İngiltere vizesi bulunmayan Ndiaye için Stoke City’nin çalışma izni başvurusunda bulunabileceği öğrenildi.

ndiaye_stokeda_konyaspor_galatasaray

NDİAYE’YE ÇALIŞMA İZNİ ENGELİ

Badou Ndiaye’nin İngiltere’deki çalışma izni koşullarını karşılamadığı, bu yüzden direkt izin alamadığı ortaya çıktı. Galatasaraylı futbolcu için itiraz kuruluna yapılan başvurunun yanıtı, transferi netleştirecek.

Galatasaray'dan Stoke City'ye gitmeye hazırlanan Badou Ndiaye'nin transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Senegalli futbolcu, gelen yüksek teklif sonrasında teknik ekip ve yönetime ayrılmak istediğini bildirmişti. Ara transfer döneminin sona ermesine iki gün kala, 27 yaşındaki oyuncunun transferi nihayete ermeyi bekliyor.

KULÜPLER ANLAŞSA BİLE TRANSFER GERÇEKLEŞMEYEBİLİR

İngiltere'deki yeni çalışma izni koşullarını Badou Ndiaye'nin karşılamadığı tespit edildi. Ada'daki kriterlere göre yabancı futbolcuların otomatik olarak çalışma izni alabilmesi için, formasını giydikleri milli takımdaki oynama sürelerine göre uygun durumda olmaları gerekiyor. İki kulüp arasında transfere yönelik görüşmelerin olumlu olmasıyla birlikte, bu durumun da çözüme kavuşturulması gerektiğinin altı çiziliyor.

YÜZDE 60'TAN AZ OYNADI

FIFA Dünya Sıralaması'nda 21 ila 30. basamak arasında yer alan bir ülkenin futbolcusunun, takımının son iki yılındaki maçlarının toplam süresinin en az yüzde 60'ında forma giymiş olması gerekiyor. Mevcut durumda 24. sırada bulunan Senegal'in futbolcusu Ndiaye'nin, son iki senedeki toplam oynama sürelerinin bu oranın altında kaldığı belirlendi.

bonservis_krizi

BONSERVİS KRİZİNDE İKİNCİ PERDE

Galatasaray’ın yeni başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimi, Badou Ndiaye'nin transfer belgelerini inceleyince büyük şok yaşarken, Habertürk'ün gündeme taşıdığı “7.5'a değil, 12 milyon Euro'ya alındı” haberi camiayı adeta salladı.

Senegalli yıldızın Stoke City'ye transferi ile ilgili olarak ortaya atılan 10 milyon Euro'luk kâr hesaplarının gerçeği yansıtmadığı gözler önüne serildi.

Gazete Habertürk’ten Erhan Telli’nin haberine göre dün yapılan son pazarlıkların ardından İngiliz kulübü teklifini 16 milyon Euro olarak netleştirdi.

Galatasaray yönetimi, son olarak Ndiaye'nin bir sonraki satışından yüzde 15 pay alma konusunda da Stoke City'yi ikna etti. İki kulüp arasında ödeme tablosu ve takvimi üzerinde pazarlıklarda da sona gelindi.

İngilizlerin bu paranın yarısını peşin, diğer yarısını da belirlenen takvim içinde ödeyecekleri öğrenildi.

Öte yandan Ndiaye, yarım sezon için alacağı olan 1 milyon Euro'yu da tahsil edecek.

KAR BEKLENENDEN AZ OLACAK

Tüm bu gelişmelerin ardından son dakikada rakamda bir değişiklik olmazsa Galatasaray, menajerlik ücreti ile birlikte yaklaşık 12.5 milyon Euro'ya aldığı Ndiaye'yi 16 milyon Euro'ya satacak.

Sarı-kırmızılılar böylece bu transferden sadece 3.5 milyon Euro kâr elde edebilecek.

Hem içinde bulundukları parasal imkansızlıklar hem de Ndiaye'nin ısrarla gitmek istemesi sebebiyle bu teklife ‘Hayır' diyemeyen yönetim, ilk etapta gelecek 8 milyon Euro para ile diğer oyuncuların ücretini ödemiş olacak.

osmanlAspor

OSMANLISPOR’A PARANIN TAMAMI ÖDENMİŞ

Habertürk'ün dün ortaya çıkardığı “Ndiaye'yi 7,5'a değil, 12 milyon Euro'ya almışlar” haberi içinde yer alan çeklerin tamamının ödendiği de ortaya çıktı. Yeni yönetimin bu transfer hakkındaki mali hesaplar hakkında yaptığı incelemede tüm detaylara ulaşıldı.

Dursun Özbek başkanlığındaki eski yönetimin, yaptıkları anlaşmaya bağlı olarak Ndiaye için Osmanlıspor Kulübü'ne tüm ödemeleri yaptığı öğrenildi.

Ayrıca menajerlik ücreti ile birlikte kasadan çıkan toplam rakamın ise 12.5 milyon Euro'yu bulduğu kaydedildi.

OSMANLISPOR BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik, Ndiaye transferinin detaylarıyla ilgili olarak açıklama yaptı:

“Biz futbolcuyu satmışız. Kalanı Galatasaray'ın içişlerine girer. Biz bu futbolcuyu İngiltere'ye daha yüksek paraya satabilirdik ancak araya kıramadığımız insanlar girince Galatasaray'a sattık. Bana göre Galatasaray'ın yaptığı açıklama yanlıştır. Ben Galatasaray Başkanı olsam, bu konuyu önce Dursun Özbek'le görüşürdüm.”

eto

ETO'O İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar'ın dün transfer görüşmelerinin pürüzler nedeniyle sonlandırıldığını açıkladığı Samuel Eto'o'yla bugün anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Atiker Konyaspor, Adis Jahovic'in ardından Antalyaspor'dan ayrılmak üzere olan Samuel Eto'o' ile anlaştı.

İddiaya göre, Samuel Eto'o'nun Antalya'da kaldığı otelde eşyalarını topladığı ve otelden ayrılmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Samuel Eto'o'nun akşam saatlerinde Konya'da olması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

A. Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Samuel Eto'o'yla sürdürdükleri sürecin imza aşamasında yaşanan pürüzün giderilememesi nedeniyle görüşmeleri sonlandırdıklarını duyurmuştu. Ardından Antalyaspor cephesi de Eto'o'nun takımda kalacağını söylemişti.

jahovic

JAHOVİC KONYASPOR'DA

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Makedon forvetle iki kez görüşen İzmir ekibi 650 bin Euro’nun üstüne çıkmadığı 30 yaşındaki forvet, Konyaspor'a transfer oluyor.

Adis Jahovic'le yıllık 1 milyon Euro'ya anlaşan Konyaspor, golcü futbolcuyla 3 yıllık anlaşma yapacak. Atiker Konyaspor oyuncunun bonservisi için ise Göztepe'ye 1,5 milyon euro ödeyecek.
Jahoviç bu sene ligde 14 gol, 4 asistle iyi bir performans sergiledi.

AHMET BAYDAR DA AÇIKLADI

Konyaspor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Baydar da Twitter hesabından transferin bittiğini belirten bir açıklama yaptı ve "Adis Jahovic Atiker Konyaspor'umuzda...! Yoğun olarak sürdürdüğümüz transfer çalışmalarında Jahovic ile anlaşmış bulunmaktayız. Camiamıza hayırlı olsun..." yazdı.

Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.