Galatasaray kafilesi Konya'da

Galatasaray kafilesi yarın  Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya'ya geldi. Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim, PFDK'dan aldığı 4 maç ceza nedeniyle yine kulübede olamayacak. Terim, bu maçla cezasını tamamlıyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında yarın saat 19.00'da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın da yer aldığı sarı kırmızı kafile, bugün THY'ye ait özel uçakla Konya'ya geldi.

Kafileyi karşılayan taraftar derneği üyeleri teknik direktör Fatih Terim'e çiçek hediye etti. Kafile, daha sonra kamp yapacağı otele geçti. Sarı kart cezası nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyecek olan Arda Turan da kamp kafilesinde yer aldı.

Cim Bom'da sakatlıklarını atlatan Mbaye Diagne ve Ryan Babel kadroda yer aldı. Sarı kart cezalısı Arda Turan ve Marcao ile kırmızı kart cezalısı Emre Kılınç maçta forma giyemeyecek. Galatasaray'ın diğer eksikleri; Etobo, Feghouli ve Falcao... Kart cezası sona eren Taylan Antalyalı'nın ise ilk 11'de başlaması bekleniyor.

 

 

Galatasaray kafilesi Konya'da ile ilgili etiketler Galatasaray Konyaspor Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.