Konyaspor evinde Galatasaray'ın işini 20 dakikada bitirdi, 4 maç sonra 3 puanı gördü

Teknik direktör Domenec Torrent yönetiminde 2 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray 4 maçtır kazanamayan 2. sıradaki Konyaspor'u mağlup ederek seriyi 3 maça çıkarmak istiyordu ancak ilk 20 dakikada yediği 2 golle 2-0 mağlup oldu. İlhan Palut'un takımı ise kötü gidişata bu maçla dur dedi. Konyaspor Mısırlı golcüsü Ahmed Hassan'la 1-0 öne geçti, Rahmanovic tabelayı belirledi.

2-0

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

8. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Rahmanovic sol taraftaki Bytyqi’ye pasını verdi. Bytyqi’nin arka direğe yaptığı ortaya Ahmed Hassan kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. 1-0

12. dakikada Guilherme’nin kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Abdülkerim’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Pena’da kaldı.

17. dakikada ceza sahası yayında topla buluşan Gomis’in yerden köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Sehic’te kaldı.

20. dakikada Konyaspor’un sol kanattan kullandığı kornerde Adil’in kafa vuruşu üst direğe çarptı, dönen topu Rahmanovic kafayla filelere yolladı. 2-0

36. dakikada ceza sahasın sol çaprazında topla buluşan Rahmanovic’in vuruşunda top kaleci Pena’da kaldı.

ERICK PULGAR: NEDEN GELDİM İSTANBUL'A?

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

47. dakikada ceza yayının sağ tarafında savunmadan topu kapan Emre’nin sert şutunu kaleci Sehic kurtarmayı başardı.

49. dakikada hızlı gelişen Konyaspor atağında Rahmanovic’in pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Ahmed Hassan’ın yerden köşeye yaptığı vuruşta kaleci Pena meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

73. dakikada Galatasaray’da sağ kanattan arka direğe kullanılan serbest vuruşta Nelsson kafayla penaltı noktasına doğru çevirdiği topa Berkan kafa vuruşunu yaptı, kaleci Sehic köşeye giden topu kornere çelmeyi başardı.

83. dakikada sağ kanatta topla buluşan Morutan rakibini çalımlayıp ceza sahasına girdi ve sert bir vuruş yaptı ancak kaleci Sehic gole izin vermedi.

90+5. dakikada ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Kerem'in şutu az farkla yandan auta çıktı.

Süper Lig'in 28. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi... MEDAŞ Konya Büyükşehir Büyükşehir Stadı'ndaki müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetti.

Süper Lig'de son iki maçından galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı takım, Konyaspor maçını da kazanarak galibiyet serisi yakalamaya çalışacaktı ama rakibine 20 dakikada teslim oldu.

Galatasaray, 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi sonucunda topladığı 35 puanla ligin 28. haftasını 12. sırada bitirdi.

Ligde oynadığı maçların 15'ini kazanan, 7'sinde berabere kalan ve 6'sını yitiren Konyaspor ise hanesine yazdırdığı 52 puanla 28. haftayı 2. sırada tamamladı. İlhan Palut'un takımı 4 maçlık kazanamama serisine son verdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, 1-0 kazanmıştı.

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Rahmanovic, Amilton, Bytyqi, Ahmed Hassan

GALATASARAY: Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Erick, Berkan, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç, Gomis

 

KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI

Konyaspor evinde Galatasaray'ın işini 20 dakikada bitirdi, 4 maç sonra 3 puanı gördü

KONYASPOR - GALATASARAY 42. RANDEVU

İki takım arasında geride kalan 41 maçta sarı-kırmızılılar 30, yeşil-beyazlılar 3 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 80 golüne, Konya temsilcisi 25 golle karşılık verdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, sahasında 1-0 kazanmıştı.

Konya'daki maçlar

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı 20 maçta galibiyet sayılarında 13-3 önde bulunuyor.

İki takım, Konya'da 4 müsabakada da berabere kaldı.

En farklı skorlu galibiyetler

İstanbul'da 2007-2008 sezonunda yapılan ve sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Galatasaray 6-0 kazandı. Bu müsabaka, iki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Konyaspor ise Galatasaray karşısındaki üç galibiyetinden ikisini 1-0'lık, birini de 4-3'lük skorla aldı.

Konyaspor evinde Galatasaray'ın işini 20 dakikada bitirdi, 4 maç sonra 3 puanı gördü ile ilgili etiketler canlı izle Galatasaray Konyaspor İlhan Palut Ahmed Hassan Amar Rahmanovic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.