Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!

Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe mücadele edecek. Heyecanlı karşılaşmanın VAR hakemi belli oldu. TFF'den yapılan açıklamaya göre mücadelede VAR hakemi olarak Alper Ulusoy görevlendirildi.

Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmasında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Zorlu 90 dakikanın VAR hakemi belli oldu.

Şampiyonluk yarışında favori isimlerden biri olan Fenerbahçe'nin, Konyaspor'a konuk olacağı maçın VAR hakemi açıklandı. Heyecanlı mücadelenin VAR hakemi Alper Ulusoy olacak. Karşılaşma Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak. Maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ile Esat Sancaktar üstlenecek.

Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu! ile ilgili etiketler Süper Lig Konyaspor Fenerbahçe VAR
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.