Konyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Konyaspor -Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'un konuğu oluyor. Karşılaşma, Konyaspor'un stat zeminindeki problem sebebiyle Eskişehir Yeni Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 3 karşılaşmada 13 gol atarken, Konyaspor ise bu sezon oynadığı 3 karşılaşmada da kalesini gole kapattı  Peki, Konyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta? İşte Konyaspor-Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri...

Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 4. hafta maçında Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk olacak. Geçtiğimiz sezonu 2. bitiren Fenerbahçe, 3. bitiren Konyaspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak.

Konyaspor bu müsabaka için Eskişehir Yeni Stadyum'da oynayacak. Peki, Konyaspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Lige iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, ilk 3 maçta 7 puan toplarken rakip filelere attığı 13 golle ön plana çıktı. Konyaspor da ilk 3 haftada mağlubiyet yüzü görmedi.

KONYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konya Büyükşehir Stadyumu'nun zeminindeki yenileme çalışması nedeniyle Eskişehir'de oynanacak Konyaspor-Fenerbahçe maçını Arda Kardeşler yönetecek. Maç bu akşam saat 19.15'te başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

KONYASPOR -FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Hadziahmedovic, Cekici, Pavicic, Muric, Bytyqi, Muhammet.

Fenerbahçe: Altay, Gustavo, Szalai, Peres, Ferdi, Arao, Zajc, Alioski, Emre Mor, İrfan Can, Valencia.

Konyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Konyaspor -Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Konyaspor Eskişehir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.