Konyaspor-Çaykur Rizespor; 2020'nin son maçında 1-1'lerini üzmediler

Konyaspor ile Çaykur Rizespor 2020'nin son maçında 1-1 berabere kaldı. Geçen hafta aldığı müthiş Kayserispor galibiyetiyle moral bulan Yeşil-Beyazlılar, evinde uzun süre önde götürdüğü maçta 1 puana razı oldu. Çaykur Rizespor deplasmanda 4 maçtır kazanamıyor.

Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Geçen hafta Kayserispor deplasmanında 89. dakika 1-0 geride girmesine rağmen müthiş bir geri dönüşle evine 3 puanla dönen Konyaspor, bu kez evinde 1 puana razı oldu.

Yeşil-Beyazlılar 7. dakikada Hadžiahmetović'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapattı. Çaykur Rizespor 65'te Tunay Torun'la beraberlik golünü buldu ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıld. Karadeniz ekibinde Yasin Pehlivan 90+5'te kırmızı kart gördü.

İki takım da bu sonuçla 19 puana yükseldi. İsmail Kartal'ın takımı 16. haftada Hatayspor'a konuk olacak. Deplasmanda 4 haftadır galip gelemeyen Stjepan Tomas'ın Rize'si ise Gençlerbirliği'nin ağırlayacak. 

Konyaspor-Çaykur Rizespor; 2020'nin son maçında 1-1'lerini üzmediler ile ilgili etiketler Konyaspor Stjepan Tomas Çaykur Rizespor İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.