Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş deplasmanda Konyaspor’a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta sonunda lig maçında Konyaspor’u deviren Beşiktaş bu kez da kupada turu atlamak istiyor. Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

11 Şubat Perşembe akşamında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlıyor ve A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Hakem Ali Palabıyık’ın yöneteceği Konyaspor Beşiktaş maçında galip gelen takım Ziraat Türkiye Kupası’nda adını yarı finale yazdırıyor.

Siyah-beyazlı takım, son 16 turunda Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. İttifak Holding Konyaspor ise Gaziantep'i 2-1 yenerek tur atlamayı başardı.

Beşiktaş, kupada son olarak 2017-2018 sezonunda yarı final oynamıştı. Yarı finalde Fenerbahçe ile eşleşen siyah-beyazlı takım, sahasındaki maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Kadıköy'deki karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle sahadan çekilen Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonunun kaldığı yerden oynanmasına karar verilen maça çıkmamıştı. Beşiktaş, hükmen 3-0 mağlup sayılarak kupaya veda etmişti.

Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe maçına çıkmadığı gerekçesiyle 2018-2019 sezonu için kupadan men cezası alan Beşiktaş, geçen sezon ise son 16 turunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a elenmişti.

Beşiktaş, hafta içinde Süper Lig'de konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlı takım, sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada ise rakibine deplasmanda 4-1 mağlup oldu.

 

Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Konyaspor Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.