Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Süper Lig'in 22. haftası Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile eşleşecek Kara Kartal bu zorlu maçtan önce ligde çok kritik bir virajı dönecek. Zorlu bir döneme giren Beşiktaş, Bayern Münih maçından sonra ligde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile tekrardan karşı karşıya gelecek Kara Kartallar bu zorlu periyotun ilk maçı olan Konyaspor'u kayıpsız geçmek istiyor. Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman? Süper Lig'de tek hedefi şampiyonluk olan Beşiktaş ligin çıkış yapan takımlarından Konyaspor'a konuk olacak. Devre arasında Eto ve Jahovic'i kadrosuna katan ev sahibi ekip bu maçtan galip gelerek alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Sezonu Mustafa Reşit Akçay ile başlayan Konyaspor ligde ve Avrupa'da istenilen sonuçları alamamış ve göreve Şifo lakaplı Mehmet Özdilek'i getirmişti. Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

MAA_NE_ZAMAN_Konyaspor_BeAiktaA_maAA_saat_kaAta_Hangi_kanalda_iAeri

KONYASPOR KARA KARTALA HAZIRLANIYOR

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'la karşılaşacak olan Atiker Konyaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta deplasmanda Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek, haftayı 3 puanla kapatan Atiker Konyaspor, 16 Şubat Cuma günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden start verdi.

Basına ve taraftara kapalı Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda Alanyaspor mücadelesinde ilk 11’de forma giyen oyuncular, salonda yenileme çalışması yaparken, sakatlıkları bulunan oyuncular ise tedavi oldu.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, top kontrolü ve pas çalışması ile devam etti.

BEŞİKTAŞ FİKSTÜR TEMPOSUNDA ERTELEME TALEP EDECEK Mİ?

Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarının arka arkaya gelmesi üzerine sıkışık bir fikstürle karşı karşıya kalan Beşiktaş'ın Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kupa maçlarını erteleme talebinde bulunulacağı iddia edilmişti.

Bu dönemde Beşiktaş; 16 Şubat Cuma Konyaspor ile deplasmanda, 20 Şubat Salı günü Bayern Münih'le deplasmanda, 25 Şubat ve 27 Şubat tarihlerine ise Fenerbahçe ile oynayacaktı. Beşiktaş Yönetimi bu konuda kararını verdi.

Siyah-Beyazlı yönetimin Türkiye Futbol Federasyonu'na Fenerbahçe maçının ertelenmesi konusunda bir başvuruda bulunmayacağı ortaya çıktı.

MAA_NE_ZAMAN_Konyaspor_BeAiktaA_maAA_saat_kaAta_Hangi_kanaldadsafa

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'de 21. haftanın açılış maçı olan Konyaspor Beşiktaş maçı Cuma günü saat 20:00'de başlayacak. Bu zorlu karşılaşma beIN SPORTS 1'den ekranlara gelecek.

MAA_NE_ZAMAN_Konyaspor_BeAiktaA_maAA_saat_kaAta_Hangi_kanaldafasfasfdasfd

BEŞİKTAŞ’IN GELİRİ 230 MİLYON TL

Kupa 1’de ikinci tur biletini kapan Kara Kartal, bu başarısı sebebiyle kasasını da doldurdu. Ayak bastı parası olarak 12.7 milyon Euro’yu kapan Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi gruplarını 4 galibiyet ve 2 beraberlikle tamamlayarak 7 milyon Euro’luk performans gelirini de elde etti. Son 16 primi olarak 6 milyon Euro’yu kazanan Şenol Güneş’in öğrencileri, ek olarak 25 milyon Euro da pazarlama gelirini almaya hak kazandı. Kara Kartal, hepsi toplandığında ikinci tura uzanan serüvende 50.7 milyon Euro’yu

Pazarlama geliri:........................25 milyon Euro
Ayak bastı:................................12.7 milyon Euro

Performans:..................................7 milyon Euro
Son 16 primi:..................................6 milyon Euro
TOPLAM:....50.7 milyon Euro (230 milyon TL)

KARA KARTAL KRİTİK SÜREÇTE

Beşiktaş, Bayern Münih ile oynayacağı maç dahil olmak üzere zorlu bir fikstüre giriyor. 20 Şubat'ta Bayern Münih deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, aynı zamanda 25 Şubat'da evinde Fenerbahçe ile oynacak. 4 Mart'ta Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, daha sonra 11 Mart'ta evinde Gençlerbirliği ile ve 14 Mart'ta da Bayern Münih ile karşılaşacak.

20 Şubat Salı

Bayern Münih - Beşiktaş

25 Şubat Pazar

Beşiktaş - Fenebahçe

4 Mart Pazar

Trabzonspor - Beşiktaş

11 Mart Pazar

Beşiktaş - Gençlerbirliği

14 Mart Çarşamba

Beşiktaş - Bayern Münih

BEŞİKTAŞ MAÇA YÜKSEK MORALLE ÇIKMAK İSTİYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdıran Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçı öncesi ligde kayıp istemiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni eleyip adını yarı finale yazdıran Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile deplasmanda oynayacağı ilk maça yüksek moralle çıkmak istiyor. Siyah-beyazlılar bu amaç doğrultusunda ligde arka arkaya oynayacağı iki karşılaşmadan 6 puan çıkarmanın planlarını yapıyor.

Kara Kartal için 20 Şubat ve 14 Mart’ta Bayern Münih ile oynanacak olan maçlar tarihi önem taşıyor. Beşiktaş’ın Alman devi karşısında tur şansını arttırabilmesi için özellikle de deplasmanda vereceği ilk sınavın büyük önemi var. Vodafone Park’ta 40 bin taraftarın desteğiyle oynanacak rövanş öncesi siyah-beyazlıların Allianz Arena’dan iyi bir sonuç alması gerekiyor.

YARIŞTA GERİDE

İlk mücadele öncesi Kartal’ın ligde iki sınavı var. Beşiktaş, bu cumartesi evinde Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak, ardından da 16 Şubat’ta Atiker Konyaspor deplasmanına gidecek. Şampiyonluk yarışında Medipol Başakşehir, G.Saray ve F.Bahçe’nin arkasında 4. sırada bulunan siyah-beyazlılar, bu iki maçı kazanıp hem sıralamada yükselmek hem de Bayern maçına en özgüvenli şekilde çıkmayı planlıyor.

MAA_NE_ZAMAN_Konyaspor_BeAiktaA_maAA_saat_kaAta_Hangi_kanaldasdafafafa

ARTURO VİDAL TAKIMDAN AYRILABİLİR

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turunda eşleştiği Bayern Münih'in Thiago Alcantara ve Arturo Vidal'i yaz transfer döneminde satabileceği ortaya çıktı.

Kicker'in haberine göre Bavyera ekibi, Leon Goretzka transferinden sonra orta sahasını yeni ve genç isimlerle güçlendirmek için kolları sıvadı.

Bu doğrultuda Alcantara ve Vidal'in satılabileceğinin belirtildiği haberde iki oyuncunun talipleri arasında Manchester United ve Chelsea'nin bulunduğu kaydedildi.

Özellikle Michael Carrick'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olması, iki oyuncudan birinin United'ın yolunu tutma ihtimalini güçlendiriyor.

Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.