Konyaspor başkan yardımcısından flaş Eto'o açıklaması!

Atiker Konyaspor, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ile 2,5 yıllığına prensipte anlaşmıştı. Ancak yeşil-beyazlı kulüp, yaşanan pürüzlerin ardından transferden vazgeçtiğini açıkladı.

Kardemir Karabükspor'dan Yatabare ve Beşiktaş'tan Orkan Çınar'ı renklerine bağlayan Atiker Konyaspor, Antalyaspor'dan ayrılacak olan Samuel Eto'o ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak son dakikada yaşanan pürüzlerin ardından yeşil-beyazlı kulüp transferden vazgeçti.

'GÖRÜŞMELERİMİZİ SONLANDIRDIK'

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Samuel Eto'o'nun kulübümüze transferiyle ilgili sürecin imza aşamasında yaşanan pürüz nedeniyle bu futbolcuyla görüşmelerimizi sonlandırdık" açıklamasını yaptı.

eto

ANTALYASPOR BASIN SÖZCÜSÜ: ETO'O'NUN KALMASINDAN YANAYIZ

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı DHA'ya yaptığı açıklamada "Eto'o'nun bir takım isteği, bizim de önerimizle anlaşma yoluna gitmeye çalışıyoruz. Kalmasından yanayız. Eto'o ile anlaşmaya çalışıyoruz, ortak yol bulabilirsek kalmasından yanayız" dedi.

Konyaspor başkan yardımcısından flaş Eto'o açıklaması! ile ilgili etiketler Konya eto
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.