Konyaspor, Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi'nin sözleşmesini 2024'e uzattı

Konyaspor, Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi'nin sözleşmesini uzattı... Yeşil-Beyazlılar'a 2020 yazında Akhisarspor'dan bedelsiz transfer edilen 30 yaşındaki santrfor bu sezon attığı kritik gollerle İlhan Palut'un takımının yakaladığı başarıda büyük pay sahibi oldu. Süper Lig'de bu sezon 19 maçta 5 gol, 2 asistlik skor katkısı yapan Cikalleshi, Başakşehir, Göztepe ve Osmanlıspor formaları da giymişti.

Süper Lig ikincisi Konyaspor, Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi'nin sözleşmesini uzattı...

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçkeeştirilen imza töreninde Cikalleshi ile 2024 yılına kadar sözleşme uzatıldı.

İmzanın atılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Cikalleshi, şunları kaydetti:

"Terimin son damlasına kadar sahada mücadele edeceğime söz veriyorum. Bu sezon güzel bir başarı yakaladık. Bu kesinlikle bir tesadüf değildir. Takım ruhuyla buradayız. Önemli olan bundan sonra buralarda kalabilmek. Çok çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Eminim sezonu çok güzel bir yerde tamamlayacağız. Yarın önemli bir Giresun maçımız var. İnşallah güzel bir skorla ayrılacağız."

Cikalleshi, salgına rağmen taraftarın takıma çok güzel destek verdiğinin anlatarak, "Bundan sonra daha çok destek vereceklerine eminim. Biz büyük bir aileyiz. Sezon sonuna kadar bu kenetlenmemiz devam edecek ve sezonu en güzel şekilde tamamlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

İmza töreninde başkan yardımcısı Nuh Kaygısız da yer aldı.

Konyaspor'a 2020 yazında Akhisarspor'dan bedelsiz transfer edilen 30 yaşındaki santrfor bu sezon attığı kritik gollerle İlhan Palut'un takımının yakaladığı başarıda büyük pay sahibi oldu.

Süper Lig'de bu sezon 19 maçta 5 gol, 2 asistlik skor katkısı yapan Cikalleshi, Başakşehir, Göztepe ve Osmanlıspor formaları da giymişti.

Konyaspor, Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi'nin sözleşmesini 2024'e uzattı ile ilgili etiketler Konyaspor Sokol Cikalleshi Nur Kaygısız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.