Konyaspor evinde rahat turladı

Kupa'da final hedefleyen İttifak Holding Konyaspor, Altınordu engelini 3-1'le geçerek adını Son 16'ya yazdırdı. Hafta sonu Süper Lig'de Ankaragücü'ne 4-3 mağlup olan Yeşil-Beyazlılar, evinde oynadığı son 3 maçında 3. galibiyetini aldı. İsmail Kartal'ın takımı 23. hafta da Sivasspor'u ağırlayacak.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda Altınordu'yu 3-1 mağlup ederek Son 16'ya yükseldi. Yeşil-Beyazlılar'ı, TFF. Lig'de zirve mücadelesi veren İzmir ekibi karşısında Tur'a taşıyan golleri Ahmet Karademir (21), Ömer Ali Şahiner (74) ve Dani Milosevic (81) kaydetti. Konuk ekip, 12'de Enis Destan'ın golüyle 0-1 öne geçti.

Kupa'ya bir önceki Tur'da Manisa FK'yı 7-0 yenerek başlayan İsmail Kartal'ın ekibi, hafta sonu Süper Lig'de Sivasspor'u ağırlayacak. Altınordu ise zirve mücadelesi veren Giresunspor'a konuk olacak.

Konyaspor evinde rahat turladı ile ilgili etiketler Konyaspor Altınordu TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.