Konyaspor Alanyaspor'u puansız gönderdi!

Süper Lig'de 31. hafta karşılaşmasında Konyaspor ile Alanyaspor mücadele etti. Bu zorlu 3 puan yarışından galip çıkan Ev sahibi ekip Konyaspor oldu.

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Konyaspor evinde Alanyaspor'u ağırladı. Gol açısından bonkör olmayan karşılaşmada kazanan taraf 1-0'lık skor ile Konyaspor oldu.

Zorlu 90 dakikada ilk gol erken geldi. 13. dakikada S. Cikalleshi ile golü bulan Konyaspor derin bir nefes aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında beraberliği arasa da bulamayan Alanyaspor, ikinci yarıya 1-0 geride başladı. İkinci yarının ilk düdüğü ile birlikte sahaya tekrar inen taraflar, gol arayışına girdi. İki tarafın da ikinci yarıda fileleri havalandıramaması ile birlikte karşılaşma Konyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Konyaspor Alanyaspor'u puansız gönderdi!

Ev sahibi ekip Cikalleshi'nin 13. dakikada attığı gol ile 3 puanı tarafına çekmeyi başardı. Alanyaspor ise Süper Lig'in 31. haftasını puan almadan geçirmek zorunda kaldı.

Konyaspor Alanyaspor'u puansız gönderdi! ile ilgili etiketler Süper Lig Konyaspor Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.