Konyaspor 2. milli araya namağlup giriyor... Alanyaspor da bileğini bükemedi

Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor ile Alanyaspor 1-1 berabere kaldı. ilk 7 haftayı namağlup geçen Konya ekibi, 87. dakikasına 0-1 geride girdiği maçta beraberliği kurtardı. Yeşil-Beyazlılar'ın bir topu da 89'da direkten döndü. Akdeniz ekibi Bülent Korkmaz yönetiminde 5 maçta yenilgisiz 11 puan topladı.

Süper Lig'in namağlup iki takımından biri olan Konyaspor, 8. haftada istim üstündeki Alanyaspor'u ağırladı. İlk yarısı golsüz biten maçta karşılıklı gollerle puanlar paylaşıldı.

4. haftada teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ın gelmesiyle müthiş bir çıkış yakalayan Akdeniz ekibi, Konya deplasmanında 4 maçta 10 puanla geldi. Turuncu-Yeşilliler 49'da Fatih Aksoy'un kafa golüyle öne geçmeyi de başardı: 0-1.

75'te Efecan Karaca duran top sonrası oluşan karambolde kale ağzında topu ağlara gönderdi ve fark 2'ye çıktı. Ancak bu gol ofsayt nedeniyle VAR'dan döndü.

YİNE SON DAKİKALAR....

Beraberlik için yüklenen İlhan Palut'un Konyaspor'u 87'de aradığı golü buldu. Günün başarılı ismi Nijeryalı stoper Chidozie Awaziem'in kendi kalesine attığı talihsiz golle skor 1-1'e geldi. Yeşil-Beyazlılar 89'da bu kez galibiyet golünü kaçırdı. Alanyaspor'un tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı 3 net gol pozisyonunda geçit vermedi.

Konyaspor ligin ilk 3 haftasında da son dakikalarda bulduğu gollerle maç kazanıp, yenilgiden kurtulmuştu.

Konyaspor 2. milli araya namağlup giriyor... Alanyaspor da bileğini bükemedi

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Amir, Çekiçi, Serdar, Bytyqi, Ahmed Hassan

ALANYASPOR: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Diedhiou

Konyaspor 2. milli araya namağlup giriyor... Alanyaspor da bileğini bükemedi ile ilgili etiketler Konyaspor Alanyaspor İlhan Palut bülent korkmaz fatih aksoy Chidozie Awaziem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.