Konya'dan Muğla'ya gülümseten 'garaville' yanıtı

Belediye hesaplarının sosyal medya üzerinden atışmalarına bir yenisi daha eklendi. Muğla'ya bağlı Datça ilçesinin belediye hesabı, salyangozlardan yapılan yöresel lezzet garavilleyi paylaşınca, Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi'nden gülümseten bir paylaşım geldi.

Son dönemde belediye hesapları, sosyal medya üzerinden birbirlerine gönderme içeren gülümseten diyaloglara giriyor.

Buna son örnek, Konya'ya bağlı Karatay ilçesinin belediye hesabı ile Muğla'ya bağlı Datça ilçesinin hesabı arasındaki diyalog oldu.

Datça Belediyesi, ilçeye yağan ilk yağmurun ardından yaptığı paylaşımda, salyangozlarla yapılan yöresel yemek garavilleyi yeme zamanının geldiğini belirtti.

Yapılan paylaşımda, ''Datça'ya ilk yağmur yağdı, yarın Garaville zamanı.'' ifadeleri yer alırken yemek için bir de tarif verildi.

Paylaşımın ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, salyongoz içeren bu yemeğin Türk toplumunun damak zevkine 'ters' düştüğünü belirtti.

KARATAY BELEDİYESİ'NDEN GÜLÜMSETEN PAYLAŞIM: RABBİMİZE HAMDOLSUN

Datça Belediyesi'nin paylaşımı kısa sürede viral olunca, diğer belediye hesapları da garavilleye takılmadan edemedi.

Karatay Belediyesi, Datça Belediyesi'nin söz konusu paylaşımını alıntılayarak, ''Bize etlekmek nasip eden Rabbimize hamdolsun.'' ifadelerine yer verdi.

Bu paylaşımda kısa süre içinde yüzlerce RT ve beğeni aldı.

İşte o paylaşım;

Konya'dan Muğla'ya gülümseten 'garaville' yanıtı

Konya'dan Muğla'ya gülümseten 'garaville' yanıtı ile ilgili etiketler Konya Muğla Datça Karatay Belediye Sosyal Medya etli ekmek garaville
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.