Konya’daki vahşette sıcak gelişme: Köpeğe eziyet eden şüpheliler adliyeye sevk edildi!

Konya'da hayvan barınağında bir görevlinin elindeki kürekle köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu görüntülere tepki çığ gibi büyürken sıcak bir gelişme yaşandı. Başlatılan soruşturma sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir köpeğe eziyet edildiği iddia edilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine soruşturma başlatıldı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, hayvan barınağında köpeğe eziyet eden M.B., ile S.Ç,. gözaltına alındı.

 Konya’daki vahşette sıcak gelişme: Köpeğe eziyet eden şüpheliler adliyeye sevk edildi! - Resim : 2

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyette ifadeleri alınan 2 şüpheli şahıs, buradaki işlemleri tamamlanmasının ardından ‘Hayvanları Koruma Kanuna Muhalefet’ adliyeye sevk edildi.

Konya’daki vahşette sıcak gelişme: Köpeğe eziyet eden şüpheliler adliyeye sevk edildi! - Resim : 3

 

Konya’daki vahşette sıcak gelişme: Köpeğe eziyet eden şüpheliler adliyeye sevk edildi! ile ilgili etiketler Konya Hayvan Barınağı köpek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.