Konya'daki görüntülere tepki yağarken Murat Kekili'nin yaptığı paylaşım şaşırttı

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli Murat B. ile Sefa Ç., barınaktaki bir köpeğe eziyet edip, kürekle başına vurarak ölümüne neden oldular. O anlara ait kan donduran görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü isimler iki caninin en ağır cezayı alması için tepkilerini dile getirirken Murat Kekilli ''Köpeklere de bir haller oldu! Her köşe başında bir köpek çetesi var!'' şeklinde paylaşımda bulundu. Kekilli'nin bu tweeti eleştiri topladı.

Konya ve Mamak'ta ortaya çıkan görüntüler sonrası sosyal medya ayağa kalktı. Konya’da hayvan barınağında köpeğe eziyet edildiği ve kürekle başına vurularak öldürüldüğü anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından ünlü isimler tepkilerini yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler. Konya'daki köpek katliamına ünlü isimler öfke kusarken şarkıcı Murat Kekilli ise şoke eden bir paylaşıma imza attı.

KEKİLLİ'NİN PAYLAŞIMI ELEŞTİRİ TOPLADI


Sosyal medya Konya'daki vahşetin görüntüsüyle çalkalanırken, Murat Kekilli ''Köpeklere de bir haller oldu! Her köşe başında bir köpek çetesi var! Hem birbirleriyle savaşıyorlar,hem de büyük, küçük demeden insanlara saldırıyorlar.Hayatını kaybeden çocuklar ve büyükler var! Buna çözüm bulmak çok mu zor?'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

murat kekilli

Saatler önce Konya'da yaşanan köpek katliamına tepkiler yaparken Murat Kekilli'nin böyle bir paylaşım yapması ise eleştiri topladı.

Bir Twitter kullanıcısının ''Senin bunu bugun degıl de baska gun yazman cok mu zordu?'' şeklindeki yorumuna ise Murat Kekilli'nin cevabı ''Takip edememiş olabilirsiniz ,belki dikkatinizden kaçmıştır.Daha önce de paylaşmıştım, bir kaç kez.'' oldu. Aynı kullanıcı Kekilli'nin bu cevabı karşısında ''Evet gormemiş olabılırım ama konu o degıl maalesef. Yaşanılan bu vahşetin olduğu gün paylasmanıza benım lafım. Tüm vicdanlı insanlar göz yaşı dökerken paylasılmaması gereken bır tweet. Yanlış zaman Tabi bu benim kendi fikrim.'' dedi.

MURAT KEKİLLİ - KONYA


ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir köpeğe eziyet edildiği iddia edilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine soruşturma başlatıldı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, hayvan barınağında köpeğe eziyet eden Murat B. ile Sefa Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan 2 şüpheli şahıs, işlemlerin tamamlanmasının ardından Konya Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler, "Bir ev hayvanına veya evcil hayvana işkence etme" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'daki görüntülere tepki yağarken Murat Kekili'nin yaptığı paylaşım şaşırttı - Resim : 4

 

 

Konya'daki görüntülere tepki yağarken Murat Kekili'nin yaptığı paylaşım şaşırttı ile ilgili etiketler Murat Kekilli Konya Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi Hayvan Barınağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.