Konya'daki barınakta 2. skandal: Köpeklerden sonra bu kez de kediler!

Konya'da kürekle kafasına vurularak öldürülen köpek dehşetinin yaşandığı barınakta yeni bir skandal ortaya çıktı. Barınağa ait bir aracın önünü kesen hayvanseverler, ağzı sıkıca bağlanmış poşet içerisine konulmuş kedileri kurtardı.

Konya'da Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevlinin elindeki kürekle köpeklere vurarak ölümlerine neden olduğu görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı. 

İFADESİ PES DEDİRTTİ

Köpeğin kendisine saldırdığını belirten cani Murat B, "Sefa Ç. köpeği kontrol altına alsa da o panikle 2 kez daha köpeğin kafasına kürekle vurdum. Benim bu olayla ilgili 3 günlük sağlık raporum bulunuyor."dedi.

 Konya'daki barınakta 2. skandal: Köpeklerden sonra bu kez de kediler! - Resim : 2

KÖPEKTEN SONRA ŞİMDİ DE KEDİ SKANDALI

Öte yandan tepkilerin çığ gibi yükseldiği barınakta 2. bir skandal daha ortaya çıktı.

Barınağa ait bir aracın önünü kesen hayvanseverler, ağzı sıkıca bağlanmış poşet içerisine konulmuş kedileri kurtardı. Kameraya yansıyan o anlarda kurtarılan bir kedinin yüzündeki korku dolu ifade ise dikkat çekti.

Konya'daki barınakta 2. skandal: Köpeklerden sonra bu kez de kediler! - Resim : 3

"POŞETİN İÇERİSİNE KOYMUŞLAR KEDİLERİ"

O anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alan bir vatandaş "Poşetin içerisine koymuşlar kedileri. Allah belanızı versin" sözleriyle sitemde bulundu..

Konya'daki barınakta 2. skandal: Köpeklerden sonra bu kez de kediler! ile ilgili etiketler Konya Hayvan Barınağı kedi köpek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.