Konya'da vahşet! Katliam evinde 7 kişi ölü bulundu

Konya'da bir evde 7 kişi ölü olarak bulundu. Hayatını kaybedenlerin silahla vurulduğu belirlendi. Saldırının ardından ev de ateşe verildi.

Konya'nın merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Enbiya Sokak'ta bir evde 6 kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Konya'da vahşet! Katliam evinde 7 kişi ölü bulundu

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Eve giren sağlık ekipleri, aralarında kadınların da bulunduğu 6 kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. İlk bilgilere, ölen kişilerin silahla vurulduğu öğrenildi. Eve düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısı 7'ye yükseldi.

Konya'da vahşet! Katliam evinde 7 kişi ölü bulundu - Resim : 2

Saldırının ardından ev de ateşe verildi. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için müdahale başlattı. Olay yerinde incelemesini sürdüren polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de olay yerine gelerek incelemede bulundu.

BİR AİLE YOK OLDU

Ekipler hayatını kaybedenlerin Yaşar Dedeoğulları, Barış Dedeoğulları, Serpil Dedeoğulları, Serap Dedeoğulları, İpek Dedeoğulları, Metin Dedeoğulları ve Sibel Dedeoğulları olduğunu belirledi.

Konya'da vahşet! Katliam evinde 7 kişi ölü bulundu - Resim : 3

YAKINLARI YIKILDI: "HEPSİ GİTTİ"

Durumu haber alan ölenlerin yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Fenalaşan 1 kişi ambulansa alınarak tedavi altına alındı. Yakınları olay yerinde, “Hepsi gitti” diyerek ağırlar yaktı. Polis ekipleri ölenlerin çevredeki yakınlarının eve yaklaşmamalı için tedbir aldı. Evde çok yönlü inceleme devam ediyor.

AA-DHA

Konya'da vahşet! Katliam evinde 7 kişi ölü bulundu ile ilgili etiketler Konya 6 ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.