Çarşaflı kadına taciz ve hakaret

Konya'da çarşaflı bir kadın, yanına yaklaşan yaşlı adamın "Burası Arabistan değil, kıyafetini düzelt" şeklinde sözlü tacizine uğradı. Yaşlı adama tepki gösteren kadın, "Benim nenelerim burayı çarşafla peçeyle aldı burayı" ifadesini kullandı.

Konya'da bir kadın, yaşlı bir adam tarafından "Burası Arabistan değil, kıyafetini düzelt" diyerek taktığı peçeden ve giyindiği çarşafından dolayı hakarete uğradı.

"KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSEYE TAHAMMÜLLERİ YOK"

Yaşlı adama tepki gösteren kadın "Kendilerinden başka kimseye tahammülleri yok, susmayacağım. Burası Osmanlı toprağı. Benim nenelerim çarşafla peçeyle aldı burayı. Çanakkale'de mini etekliler almadı. Senin hakkın yok benim çarşafıma laf söylemeye. İlim sen gibi insanların kıyafetine hakaretle mi oluyor?" dedi.

Mağdur kadın, "Madem Atatürk'ün inkılaplarını savunuyorsunuz. Atatürk demokrasi getirdi. Demokrasiyi savunan bir adamsan benim de burada özgürce dolaşabilme hakkımın olduğunu bilmen gerekiyor" diye konuştu.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Tartışma sürerken, olay yerine polis ekipleri geldi. Kadın, şikayetçi olacağını ifade etti.

Çarşaflı kadına taciz ve hakaret

Çarşaflı kadına taciz ve hakaret ile ilgili etiketler Konya Kadın hakaret çarşaflı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.