Konya'daki süt fabrikasında skandal görüntü

Sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan bir video sosyal medyada infiale yol açtı. Konya'da yer alan Benefit Süt Toplama Merkezi'nde çekilen görüntülerde, süt kazanı içine girip banyo yapan bir şahıs yer alıyor. Görüntüler üzerine harekete geçen Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, firmaya yasal işlem uygulayarak kapattı. Görüntüyü paylaşan Uğur Turgut ile sütle banyo yaptığı belirlenen Emre S. adlı kişi ise gözaltına alındı.

Süt fabrikasında çalışan bir şahsın, süt kazanına girerek banyo yaptığı anların kaydedildiği görüntüler, Uğur Turgut tarafından paylaşıldı.

SÜT KAZANINDA BANYO YAPTI

Kemal Sunal'ın Sakar Şakir isimli filminin bir sahnesinde 'Marmara Kamil' karakterinin replikleriyle yayınlanan görüntülerde, fabrika çalışanının kazana çıplak bir şekilde girdiği görüldü.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde;

''Konya'daki bir süt üretim tesisinde olduğu ileri sürülen halk sağlığını ve gıda güvenliğini hiçe sayan görüntüler üzerine söz konusu işletmeye ekiplerimiz ivedilikle yönlendirilmiştir. Gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılacaktır.''

Konya'daki süt fabrikasında skandal görüntü

BAKANLIK TALİMATIYLA KAPATILDI

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından iş yeri Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatı üzerine kapatıldı. Görüntülerin ardından süt toplama merkezinde denetim yapan Konya Tarım ve Orman Müdürü Ali Ergin, iş yeri hakkında 4 yasal işlem uyguladıklarını belirtti.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik güçleri açılan soruşturma çerçevesinde sütle banyo yapan Emre S. ile görüntüleri sosyal medyada paylaşan Uğur Turgut'u gözaltına aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Konya'daki süt fabrikasında skandal görüntü ile ilgili etiketler Konya Süt Fabrika banyo kazan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.