Öğrencilere telefonundan uygunsuz videolar izletti

Konya'daki bir lisede 3 kız öğrenciye tacizde bulunduğu iddia edilen işitme ve konuşma engelli hademe Mehmet E. gözaltına alındı. Veliler ise okul bahçesinde toplanarak duruma tepki gösterdi.

Olay, Konya'nın Meram ilçesi Hacı Şaban Mahallesi'nde bulunan bir lisede meydana geldi.

İddiaya göre, dün okulda hademe olarak görev yapan Mehmet E. tarafından tacize uğradıklarını söyleyen 3 kız öğrenci, durumu önce okul yönetimine ardından da ailelerine anlattı.

VELİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Ailelerin şikayeti üzerine polis, Mehmet E.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin sorgusu sürerken bugün okul bahçesinde toplanan veliler ve öğrenciler, taciz olayına tepki gösterdi.

"UYGUNSUZ BİDEOLAR İZLETTİ"

Öğrenciler başka öğrencilerin de tacize uğradığını, korktukları için söyleyemediklerini iddia etti. Bir veli ise Mehmet E.'nin kız öğrencilere fiziki tacizde bulunduğunu, cep telefonunundan uygunsuz videolar izlettirdiğini ileri sürdü. Polis, okul içerisinde ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Öğrencilere telefonundan uygunsuz videolar izletti ile ilgili etiketler Konya polis taciz lise hademe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.