Konya'da görevi başında katledilen Ekrem Karakaya için yapılan yorumlar sosyal medyada gündem oldu

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli doktor Ekrem Karakaya uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Karakaya'nın hayatını kaybetmesi sonrası daha önce tedavi ettiği hastaların yaptığı yorumlar sosyal medyada gündem oldu.

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli doktor Ekrem Karakaya görevi başında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren ve bir başka hastanede güvenlik görevlisi olan Hacı Mehmet Akçay ise intihar etti.

Hastanede gerçekleşen saldırıya çok sayıda tepki gelirken doktorların uğradığı şiddetin boyutu bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Saldırıda hayatını kaybeden doktor Ekrem Karakaya için internette yapılan yorumlar sosyal medyada gündem oldu. Karakaya'nın daha önce tedavi ettiği hastaların yaptığı yorumlarda çok sayıda iyi dilek ve teşekkür yer alıyor.

Doktor Ekrem Karakaya için yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

 Konya'da görevi başında katledilen Ekrem Karakaya için yapılan yorumlar sosyal medyada gündem oldu

Konya'da görevi başında katledilen Ekrem Karakaya için yapılan yorumlar sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

Konya'da görevi başında katledilen Ekrem Karakaya için yapılan yorumlar sosyal medyada gündem oldu - Resim : 3

Konya'da görevi başında katledilen Ekrem Karakaya için yapılan yorumlar sosyal medyada gündem oldu - Resim : 4

Konya'da görevi başında katledilen Ekrem Karakaya için yapılan yorumlar sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler doktor Konya cinayet ekrem karakaya yorum hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.