Konya'da eski eşi Esmanur Karadayı'yı sokak ortasında böyle katletti!

Konya'da, ikinci kez boşandığı Muhammet Karadayı tarafından sokak ortasında silahla başından vurularak katledilen Esmanur Karadayı'nın dehşet dolu o anlarının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Eski koca vahşetine kurban giden Esmanur'un acılı annesi Hacer Apaydın, kızının yıllardır şiddet gördüğünü belirterek, "Hep defasında şikâyetçi olduk. Ama bir sonuç alınamadı. Kızıma 'Anneni, babanı öldürürüm' diyormuş. Artık anneler ağlamasın, ben de öldüm" diye konuştu.

Konya'da, sokak ortasında 2'inci kez boşandığı Muhammet Karadayı (26) tarafından tabancayla vurularak vahşice katledilen Esmanur Karadayı'nın (22) annesi Hacer Apaydın (47), "İşe her gün ben götürürdüm. Olay günü uyumuş kalmışım, ben götüremedim. Keşke orada ben olsaydım, önüne atlasaydım" dedi.

Konya'da eski eşi Esmanur Karadayı'yı sokak ortasında böyle katletti!

Olay, 21 Aralık saat 08.30 civarında merkez Karatay ilçesi Sırçalı Mescit Caddesi'nde gerçekleşti. Camcılık işiyle uğraşan Muhammet Karadayı, 4 yıl önce evlendiği, daha sonra boşanıp, tekrar evlendiği ve anlaşmalı olarak 20 Kasım'da yeniden boşandığı Esmanur Karadayı'yı sokak ortasında tabancayla başına ateş ederek öldürdü. Dehşet dolu olayın ardından aynı silahı başına dayayıp, intihara kalkıştı. O anlar güvenlik kamera kayıtlarına yansırken, hastaneye kaldırılan Muhammet Karadayı da kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra yaşamını yitirdi.

'TAM KURTULDUK DERKEN BAŞIMIZA BU OLAY GELDİ'

Öldürülen Esmanur Karakaya'nın annesi Hacer Apaydın, 2 çocuğunun olduğunu hatırlatarak, kızı Esmanur'un acısının 15 yaşındaki diğer kızı Rabia ile dindirmeye çalıştığını belirtti. Bir iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan kızı Esmanur'u her gün işe kendisinin götürdüğünü belirten Apaydın, şunları söyledi:

"Kızım benden cesaretlidir. Ben, eski eşi bir şey yapar diye korkardım. 'Annem sana bir şey yapar' derdim. Fakat o bana 'Korkma anne bana bir şey yapamaz. Ne geldiyse başımıza korktuğumuz için geldi' diye konuşurdu. Ondan cesaret alırdım. Tam kurtulduk derken başımıza böyle bir olay geldi. İşe her gün ben götürüyordum. O gün uyumuş, kalmışım, ben götüremedim. Ben keşke orada olsaydım, önüne atlasaydım. Ne olacaksa bana olsaydı. Keşke biraz da kızım yaşasaydı, ben yaşayacağımı yaşadım. O daha gencecik 22 yaşındaydı. Hayalleri umutları vardı. O hiç hayatının tadını alamamıştı. Kızım yıllarca şiddet gördü. Hep şikayetçi olduk. Ancak bir yaptırım olmadı."

4 SENE BOYUNCA ŞİDDET GÖRMÜŞ

Muhammet Karadayı ile evlenmesine ilk başta karşı çıktıklarını belirten acılı anne, "Kızınızı alacağım seviyorum' dedi. Biz vermeye karşı gelmiştik. Fakat kapımızın önünden 1 yıl hiç ayrılmadı. Kızımızı verdik. 4 sene boyunca kızıma şiddet uyguladı. Emniyete gittik, raporlar aldık; ama bir çare bulamadık. Daha önce boşanmışlardı. Çocuğuma huzur vermedi. Sürekli şiddet uyguluyordu. Çocuğum ayrılmıştı, bitmişti artık. İşini de bulmuştu. Böyle ölüm çocuğuma layık mıydı? Kızım, 'Anne kurtulamam artık bu pislikten. Beni sürekli tehdit ediyor' diyordu, hatta 'Anneni, babanı öldürürüm' diyormuş" diye konuştu.

Konya'da eski eşi Esmanur Karadayı'yı sokak ortasında böyle katletti! - Resim : 2

'BEN ONA KAYINVALİDELİK DEĞİL ANNELİK YAPTIM'

Eski damadı Muhammet Karadayı'ya kayınvalidelik değil, annelik yaptığını ve ailesinden daha çok sahip çıktıklarını söyleyen Apaydın, "Ona hiçbir zaman hakkımı helal etmiyorum. Ben ona hiçbir zaman kayınvalidelik yapmadım annelik yaptım. Çocuğumun hep arkasında dururken aynı zamanda da ezmedim" dedi.

Konya'da eski eşi Esmanur Karadayı'yı sokak ortasında böyle katletti! - Resim : 3

'ARTIK ANNELER AĞLAMASIN, BEN DE ÖLDÜM'

Artık annelerin ağlamamasını isteyen Apaydın gözyaşlarını tutamayarak şu ifadeleri kullandı; "Esmanur öldü, ben de öldüm. Artık hayat bitti bizim için. Benim çocuğum terbiyesizlik yapmadı. İşine gidiyordu. Böyle sokak ortasında öldürsünler diye büyütmemiştim ben kızımı."

DHA

 

Konya'da eski eşi Esmanur Karadayı'yı sokak ortasında böyle katletti! ile ilgili etiketler Konya Kadın Cinayeti eski koca dehşeti eski koca Esmanur Karadayı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.