Tarlada 1 kilometre arayla ölü bulundular!

Konya Karapınar'da bir tarlada kimliği meçhul kişi veya kişilerden tarafından öldürülmüş 2 erkek cesedi bulundu. Cansız bedenlerden birinin kimliği tespit edilerek 46 yaşındaki Necip Sayan olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, polise ilçe yakınlarındaki Topak Mevkisi'ndeki boş tarlada ceset bulunduğu ihbarı yapıldı. Kısa sürede ihbarda belirtilen adrese ulaşan ekipler, Necip Sayan'ı (46) tabancayla vurularak öldürülmüş halde buldu.

BİR CESET DAHA

Olay yeri ve çevresinde incelemeler sürdüğü sırada, Sayan'ın cesedinin bulunduğu yerin yaklaşık bir kilometre uzağında yine tabancayla öldürülmüş bir kişinin daha cesedine ulaşıldı.

Sayan'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırılırken, öldürülen diğer kişinin kimliği henüz belirlenemedi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Tarlada 1 kilometre arayla ölü bulundular! ile ilgili etiketler Konya Karapınar Tarla ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.