Konya'da 4 büyüklüğünde deprem

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem yaşandı. AFAD verilerine göre 9.62 kilometre derinlikte meydana gelen deprem çevre ilçelerden de hissedildi. İlk belirlemelere göre herhangi bir hasar veya can kaybının olmadığı belirtildi.

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde AFAD verilerine 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre herhangi bir hasar veya can kaybının olmadığı bildirildi.

AFAD'dan açıklanan verilere göre; merkez üssü Tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4.0 büyüklüğünde, 9.62 kilometre derinlikte deprem meydana geldi.

Deprem, merkez üssü Tuzlukçu'nun yanı sıra bazı ilçelerde de hissedildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tuzlukçu ilçemiz ve çevresinde depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu ana kadar bize yansıyan bir olumsuzluk yok. Allah beterinden korusun." dedi.

 

Konya'da 4 büyüklüğünde deprem ile ilgili etiketler Konya Tuzlukçu deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.