Konya'da 20 Aralık okullar tatil mi? Salı Konya Valiliği son dakika kar tatili

Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısının ardından Konya'da kar yağışının etkili olması bekleniyor. Bununla beraber öğrencilerde Konya’da 20 Aralık okullar tatil mi sorusunun yanıtını arıyor. Peki, yarın 20 Aralık Konya'da okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Konya’da kar yağışının etkili olması bekleniyor. 3 gün boyunca sürmesi beklenen kar yağışı ile birlikte Konya’da okulların tatil ilan edilip edilmediği de öğrenciler tarafından araştırılıyor.

Meteoroloji’den alınan son bilgilere göre; hava sıcaklıkları yurt genelinde 6 ila 12 derece arasında azalacak. Konya ve ilçelerinde karla karışık ve kar yağışı görülecek. Özellikle kar yağışı Konya’da 20-21 Aralık tarihlerinde aralıksız olarak görülecek ve kar kalınlığı 15 cm’yi bulacak.

Konya'da 20 Aralık okullar tatil mi? Salı Konya Valiliği son dakika kar tatili

Konya 20 Aralık Okullar Tatil Mi?

Meteoroloji’den gelen son dakika uyarısının arından Konya’da 20 Aralık Salı gününde okullar henüz tatil ilan edilmemiştir. Konya Valiliği’nden gelecek son dakika kar tatili haberi burada olacak.

 

Konya'da 20 Aralık okullar tatil mi? Salı Konya Valiliği son dakika kar tatili ile ilgili etiketler Konya Kar tatili Okul
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.