Konya'da 13 yaşındaki suç makinesi! Bir ayda 10 işyerini soydu

Konya'da 13 yaşındaki bir çocuk tam 135 hırsızlık suçundan sabıkalı olarak 1,5 ay cezaevinde tutuklu kaldı. Cezaevinden çıktıktan sonra ise 1 ay içinde 10 iş yerini ve pek çok otomobili soydu. Son hırsızlık olayında polislerin güvenlik kamerasından tanıdığı hırsız, 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakıldı.

Konya'da 135 farklı hırsızlık suçuna karışan 13 yaşındaki T.T., 1,5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi.

Tahliye edilmesinden 4 ay geçmişti ki T.T. 1 ay içinde farklı iş yerlerinden 67 bin TL nakit ve döviz para çaldı. Üstelik 13 yaşındaki şüpheli bu bir ay içinde elektrikli bisiklet, cep telefonu, fotoğraf makinesi, hatta kaşar peyniri ve sucuk da çaldı. Yakalanan T.T., 'adli kontrol' şartıyla serbest bırakıldı.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde son 1 ayda 10 iş yerinden hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelediğinde, şüphelinin 135 hırsızlık suçundan sabıkası bulunan T.T. olduğunu tespit etti. T.T., son 1 ayda farklı iş yerlerinden 67 bin TL nakit ve döviz, elektrikli bisiklet, cep telefonları, 6 kilo kaşar peyniri, 6 kilo sucuk, 2 fotoğraf makinesi, 5 bin TL değerinde otomobil parçası çaldı. T.T., polis ekiplerince saklandığı evde yakalanarak gözaltına aldı.

Konya'da 13 yaşındaki suç makinesi! Bir ayda 10 işyerini soydu

6 YAŞINDAN BERİ HIRSIZLIK YAPIYOR

Gözaltına alınan T.T.,'nin daha önce işlediği 2 hırsızlık suçundan da hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı. T.T.'nin geçen yıl haziran ayında 14 iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınıp, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, 1,5 ay cezaevinde kalıp, 4,5 ay önce tahliye edildiği öğrenildi.

Konya'da 13 yaşındaki suç makinesi! Bir ayda 10 işyerini soydu - Resim : 2

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

135 hırsızlık suçundan poliste kaydı bulunan T.T., Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 10 farklı hırsızlık suçundan hakim karşısına çıkan T.T., adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

Konya'da 13 yaşındaki suç makinesi! Bir ayda 10 işyerini soydu ile ilgili etiketler Konya suç sabıka adli kontrol şartı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.