Konya ve Antalya'da köpek katliamı! / VİDEO

Hayvanlara karşı insanların vahşi davranışları bitmiyor... Önceki gün Konya'da sırf dişi köpeğe yaklaştı diye bir köpek tabanca ile vurularak öldürüldü... Antalya'da ise bir sürücü bilerek üzerine aracını sürdüğü köpeği ezerek öldürdü... Bir köpek ise öldürülmekten son hamlesi ile kurtuldu...

Hayvanseverlere "Bu vahşet ne zaman bitecek?" diye sorduran iki olay birer gün arayla Konya ve Antalya'da yaşandı...

Konya'da Mevlana Doğayı ve Hayvanları Sevenler Derneği üyeleri gelen ihbar üzerine akşam saatlerinde bir sanayi sitesine gittiklerinde, 4 yaşında olduğu tahmin edilen köpeği tabanca ile vurulmuş halde buldu.

konya_koIpek

Belediye ekipleri tarafından Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen köpeğin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Görgü tanıkları esnaf olan iki kardeşin, sokak köpeğini kendi dişi köpeklerine yaklaştığı için tabancayla vurarak öldürmüş.

Hayvanseverlerin şikayetçi olduğu esnaf kardeşler polis merkezinde ifade verdi...

konya_koIpek2

VAHŞET DÖRT TEKERLEKLE GELDİ

Konya'da yaşanan caniliğin bir benzeri de Antalya'da güvenlik kameraları tarafından tespit edildi...

Kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs, kullandığı aracı yol kenarında bekleyen köpeklerin üzerine sürdü. Köpeklerden biri kıl payı kurtulurken arkadaşı tekerin altında kalarak can verdi...

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan insanlık dışı olayın ardından sürücü kaçarken, diğer köpeklerin ölen köpeğin başında toplanması dikkati çekti.

bilerek-kopegi-ezip-kacti_3968_dhaphoto1

BİLEREK VE İSTEYEREK ÜZERLERİNE SÜRDÜ

Görüntülerde, hafif ticari araçla seyreden sürücü, kasisden hızını düşürerek geçiyor.

Sürücü, yolda hiçbir araç olmamasına rağmen aniden aracını yolun sağ tarafından bekleyen bir köpeğin üstüne sürüyor.

Bu köpek kaçarak ezilmekten kurtulurken, diğer bir köpek aracın peşinde koşmaya başlıyor. Bunu fark eden sürücü, sola manevra yapmak yerine aracı köpeğin üzerine sürmeyi tercih ediyor.

Başı aracın sağ ön tekerinin altında kalarak ezilen köpek telef olurken, sürücü hızla kaçıyor.

bilerek-kopegi-ezip-kacti_3968_dhaphoto3

KÖPEKLER BAŞINDA TOPLANDI

Çevredeki diğer köpeklerin ezilen köpeğin başında toplanması da kameralara yansıdı. Vatandaşın şikayeti üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, plakasını tespit ettiği aracın sürücünü yakalamak için çalışma başlattı.

Konya ve Antalya'da köpek katliamı! / VİDEO ile ilgili etiketler köpek vahşet katliam hayvan katliamı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.