"Konuşursam Hadise Türkiye'ye adım atamaz!"

Ünlü şarkıcı Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, kafa karıştıran açıklamalar yaptı. Hadise'nin geçtiğimiz yıl tartışma yaşayarak arasının açıldığı ablası, takipçisinin, "Kendinizi neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi" sorusuna olay yaratacak bir yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Hadise’nin menajerliğini uzun yıllardır ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak, iki kardeş geçtiğimiz yıl tartışarak yollarını ayırmıştı.

Ünlü şarkıcı, ablası Hülya Açıkgöz'ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti. Hatta Kardeşler, "hadise.com" adlı site üzerinden de davalık olmuştu.

"Konuşursam Hadise Türkiye'ye adım atamaz!"

Önceki gün Hülya Açıkgöz kendisine gelen, "Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi" sorusuna Hülya Açıkgöz, kafa karıştıram bir cevap verdi.

Açıkgöz, “Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim" dedi.

 

"Konuşursam Hadise Türkiye'ye adım atamaz!" ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya hülya açıkgöz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.