Konuşturmayın artık bu Şeref Malkoç'u! Herkes 'Devlet' adamı olamıyor... / VİDEO

Şeref Malkoç'un Devlet Bahçeli'ye yönelik alaycı sözlerine kamuoyundan büyük tepki var

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, FOX TV’de canlı yayınlanan Çalar Saat programına konuk oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin pazar günü Yenikapı’da yapılacak mitinge katılmasıyla ilgili konuşan Malkoç, “Bu tabii Bahçeli için de bir imkandır. Ömründe görmediği bir kalabalığa hitap edecek” dedi.

Malkoç'un, bu ifadeleri kullanırken gülmesi de dikkat çekti. Şeref Malkoç'un, Türkiye'nin son dönemde karşı karşıya kaldığı ağır saldırılar karşısında her zaman milli duruş sergileyen Devlet Bahçeli hakkında böylesi bir alaycı üslup kullanması kamoyuunda tepki topladı.

VATANDAŞIN SİLAHLANMASINI ÖNERMİŞTİ!

Şeref Malkoç, daha önce de tepki toplayan açıklamalar yapmış, FETÖ'cü darbe girişiminin hemen ardından vatandaşın meşru müdafaa hakkını savunması için ruhsatlı silah alınmasının önünün açılacağını söylemişti.

TRT Haber canlı yayınında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç: "Şimdi vatandaşın ruhsatlı silah almasında önüne engel çıkartılıyor. Bu, sayın İçişleri Bakanımız bununla ilgili yasal düzenleme talep edecek, milletimizin ruhsatlı silah almasının önü açılacak." açıklamasında bulunmuştu.

Konuşturmayın artık bu Şeref Malkoç'u! Herkes 'Devlet' adamı olamıyor... / VİDEO ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.